Mavi 2018 Reklamı Kıvanç Tatlıtuğ’un Süpermodel Partneri Kim?


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 13:43
1

Ünlü giyim markası Mavi 2018 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi’nin reklam yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ için partner arayışını tamamlayan şirket süpermodel ile anlaştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un Mavi’nin 2018 ilkbahar-yaz kreasyonu için reklam partneri son dönemin ‘süpermodel’i Romee Strijd oldu. Mavi 2018 Reklamı Kıvanç Tatlıtuğ’un Süpermodel Partneri Romee Strijd kimdir?

Mavi reklamında Kıvanç Tatlıtuğ ile oynayan Romee Strijd, Dünyaca ünlü Victoria’s Secret meleklerinin yıldızıdır. 19 Temmuz 1995 doğumlu olan Romee 22 yaşındadır. 181 cm boyunda olan Romee, Marcel Strijd ve Saskia Bennis’in kızlarıdır. 2014’te Victoria’nın Gizli Moda Fuarı’nda yeni gelenlerden biri seçildi. 2015’te Victoria’nın Gizli Meleği oldu. Mart 2017’de IMG Modelleri tarafından temsil edildiğini açıkladı.

Strijd, 2011’de DNA Model Management ajansı ile anlaşma imzaladı. 17 Mart 2017’de Instagram’ından IMG Modelleri Yönetimi tarafından temsil edildiğini duyurdu. İngiliz, Alman, İspanyol ve Hollandalı Vogue, Fransız ve Hollandalı Elle, İspanyol Harper Çarşı, Hollandalı Marie Claire ve Fransız Madame Figaro’nun projelerinde reklam yüzü olarak yer aldı. Güzelliği, sıcaklığı, mavi gözleri ve sarı saçları ve o hoş gülümsemesi ile sektörünün aranan isimleri arasında olan Strijd, 26 yaşında işletme danışmanı Laurens van Leeuwen ile aşk yaşamaktadır.

Romee birçok marka için reklam yüzü oldu. Romee Strijd’in reklamlarında oynadığı bazı markalar şunlardur; Alexander McQueen için yürüdü. Badgley Mischka, Balmain, Burberry, Calvin Klein, Celine, Christopher Kane, DKNY, Donna Karan, EDUN, Giambattista Valli, Hüseyin Chalayan, Isabel Marant, Jil Sander, Jill Stuart, Kenzo, Loewe, Louis Vuitton, Marchesa, Michael Kors, Nina Ricci, Peter Som, Phillip Lim , Prabal Gurung, Prada, Rag ve Kemik, Rochas, Roland Mouret, Vera Wang, Victoria’nın Sırrı.

Carolina Herrera, Alexander McQueen, Donna Karan, Stradivarius, Giuseppe Zanotti, H & M, [8] ve Marchesa için kampanyalarda rol aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Süpermodel Partneri Romee Strijd kimdir?

Comments are closed.