Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Hatice Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 11 Ekim 2017 : 09:13
1

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Kanal D ekranlarında gösterilmeye başlandı. Dizi de hangi karakteri hangi oyuncu canlandırıyor. Haberimizde Hatice karakteri kimdir? Gerçek adı ve oynadığı diziler gibi soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Fatih dizisinde Hatice karakterini canlandıran oyuncu Selin Demiratar’dır. Selim Demiratar 1983 Erzincan doğumludur. Çok genç yaşlarda Türkiye güzeli olan Selin Demiratar, bu başarısını tüm Dünyada sürdürme adını uluslararası yarışmalara da katılmıştır. Orada da 3. olan Selin Demiratar daha sonra yurtiçinden gelen teklifleri değerlendirmeye başlamıştır.


Tıkla>>>MEHMED BİR CİHAN FATİHİ OYUNCU KADROSU<<<Tıkla


Bu anlamda Adanalı, Acı Hayat, Lise Defteri, Gazi, Huzur Sokağı gibi dizilerde oynamıştır. 174 cm boyunda olan Selin 58 kg ağırlığındadır. Selin Demiratar çocukluk ve gençlik yıllarını Adana, ankara, antalya ve İstanbul’da geçirdi.

Küçük yaşlarda oyunculuğa başlayan güzel oyuncunun oynadığı diziler şunlardır; Abdülhamit Düşerken, Lise Defteri, Acı Hayat, O kadın, Adanalı, Şüphe, Patlak Sokaklar , huzur sokağı ve Mehmed; Bir Cihan Fatihi

 

Comments are closed.