Mehmed Bir Cihan Fatihi Esleme Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 04:07
0

Ekranların en yüksek maliyetli ve dev bütçeli dizisi olarak kayıtlara geçen Mehmed Bir Cihan Fatihi için gözler 20 mart salı akşamına çevrilmiş durumda. Dizi fragmanlarıyla büyük ilgi görürken oyuncularıyla da herkes tarafından merak konusu oldu. Tecrübeli isimlerin yanı sıra sektöre yeni atılan yeni oyuncuları da kadrosunda bulunduruyor. Bu isimlerden Esleme karakterine hayat veren Leyla Tanlar kim? Mehmed Bir Cihan Fatihi Esleme kim? 

Paramparça dizisi Cansu karakterleriyle hayatımıza giren genç oyunu Leyla Tanlar 13 Aralık 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. IMI İtalyan Lisesinden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi Görsel Sanatlar bölümünde hala eğitimine devam etmektedir. Eğitimine devam ederken oyuncu olmaya karar veren Leyla Tanlar Akademi 35buçuk’ta oyunculuk eğitimleri alarak Paramparça dizisi seçmelerinde Cansu karakterini canlandırmaya hak kazanmıştır.

2014 yılında başladığı Paramparça dizisinde 2 sezon boyunca üstlendiği rolü başarıyla yerine getirmiştir. Oyunculuk kariyerine profesyonel anlamda devam etmek isteyen Tanlar University of California At Los Angeles’ta oyunculuk work shoplarına katıldı.

Fatih dizisinde Çandarlı Halil Paşa’nın kızı Esleme rolüne hayat veren Leyla Tanlar 2014 yılında Gelişim Üniversitesinden En Çok Gelecek Vaat Eden Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Bir süre Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin ile aşk yaşayan güzel oyuncu şu sıralar kalbinin boş olduğunu söylüyor. 1.63 boyunda ve 50 kg ağırlığında olan Leyla Tanlar kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor.

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay gibi önemli isimlerle birlikte çalışma fırsatı yakalayan oyuncu Mehmed Bir Cihan Fatihi Esleme rolüyle Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor ve Gürkan Uygun gibi alanında uzman isimlerle birlikte çalışacak.

Kariyeri için oldukça önemli bir proje olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Çandarlı Halil Paşanın kızı Esleme karakterine hayat veren oyuncuya yeni rolünde başarılar dileriz.

Gerçekleştirdiği bir röportajında sinema filmlerinde rol almak istediğini, Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra yurt dışında çalışmak ve medya yönetimi ve oyunculuğu bir arada yürütmek istediğini söylüyor. Ve en büyük hedefinin Hollywood’da sinema yapmak olduğunu da ekliyor. Dönemin aranan isimlerinden biri olan Leyla Tanlar’a kariyer hayatında başarılar dileriz.


Mehmed Bir Cihan Fatihi Evdoksiya Kim? Oynadığı Diziler?


Mehmed Bir Cihan Fatihi Esleme Kim sorularını sizler için yanıtladık. Karakterle ilgili yorumlarınızı bekliyoruz…