Mehmed Bir Cihan Fatihi İzlendi Mi? Reyting Sonuçları Nasıl?


Güncelleme: 21 Mart 2018 : 10:51
4

Sabırsızlıkla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi sonunda yayın hayatına başladı. Ekranların en yüksek maliyetli dizisi olarak tarihe geçen Mehmed Bir cihan Fatihi izlendi mi? Dizinin ilk bölüm reyting sonuçları beklentilerin üstünde mi yoksa altında mı? Yoksa dizi erken final mi yapacak?

Kanal D’nin ev sahipliği yaptığı, o3 Medyanın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin senaryosunu Ercan Mehmet Erdem kaleme alıyor. Dizi kalabalık bir ekip, devasa bir set ve hummalı bir emek sonucunda ortaya çıktı. Dizinin sadece bir bölümü için 2 milyon lira harcandı. Ve bugüne kadar yayınlanan dizilerin hepsinden daha maliyetli bir proje olarak Türk dizi tarihine geçti.

Kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Büşra Develi, Çetin Tekindor, Sedef Avcı ve Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı tarih ve savaş konulu dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi izlendi mi? reyting sonuçları nasıl? Dizide İstanbul’un fethine kadar geçen süreç muhteşem bir kurgu, prodüksiyon ve senaryoya izleyiciye sunulacak. Her bir karakter için oyuncular özenle seçildi. Kadroda yer alan isimlerin etkileyici performansları göz dolduruyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi uzun süre yayın tarihi için doğru günü bulmaya çalıştı. Sonunda Salı akşamları ekrana gelme kararı verdi. Tarih konulu dizileri sevenler Salı Mehmed Bir Cihan Fatihi, Çarşamba Diriliş Ertuğrul, Perşembe Mehmetçik Kut’ül Amare ve Cuma Payitaht Abdülhamid gibi projelerini izleyecek. Dizi Salı gibi güçlü projelerin olduğu bir günde ekrana gelerek iddiasını ortaya koyuyor.

3 güçlü projenin olduğu salı akşamı Mehmed Bir Cihan Fatihi izlendi mi? Reyting sonuçları nasıl? Fox Tv’de Kadın, Star Tv’de Ufak Tefek Cinayetler ve Atv’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerine kafa tutan Mehmed Bir Cihan Fatihi umarız beklentileri karşılar. Dizi verdiği emeğin karşılığını alırsa uzun süre yoluna devam eder. Fakat en az 8-9 arasında bir reyting oranını yakalaması gerekiyor. İlk bölüm itibari ile dizide bolca kullanılan slow motion sahneler Diriliş Ertuğrul’u anımsatmanın yanı sıra artık dizilerimizde bolca kullanılan ve bıkkınlık veren bir efekt oldu. Yeri ve zamanı ayarlandığında çok hoş bir seyir keyfi sunsa da şu sıralar ağır çekim dizilerimizin baş köşesinde durmakta. Mehmed dizisinde de bolca kullanılan bu çekim tekniği dizinin reytinglerini nasıl etkiler bilinmez.

Geçtiğimiz hafta salı akşamı zirvenin sahibi 11,57 oranla Kadın dizisi olurken, 9,23 lük bir oranla Ufak Tefek Cinayetler ikinci sırada yer aldı. Şimdi gözler Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçlarında. İlk üç arasına girmeyi hedefleyen dizi başarı grafiğini istediği seviyeye getirirse ekran yolculuğu uzun ömürlü olacaktır.

Fatih dizisi izlendi mi tutu mu erken final mi yapacak sorularını sizler için yanıtladık. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için en doğru kararı siz değerli izleyenler verecektir. Sizler Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

[kirmizitext]20 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları-Mehmed Zirveye Oturdu mu? için tıkla[/kirmizitext]

[youtube url=”https://youtu.be/aulVkUwxGyo” width=”100%” height=”350″]

4 YORUMLAR

  1. Fatih’in en önemli özelliği çocuk yaşta padişah olup büyük başarılar elde etmesidir. Dizide kıllı mıllı 40 yaşında bir herif oynuyor. Tutmaz. Tutmayacak.

Comments are closed.