Mehmed: Bir Cihan Fatihi Melike Kimdir? Hazal Filiz Küçükköse


Güncelleme: 7 Şubat 2018 : 22:32
1

Kanal D ekranlarının heyecanla beklenen dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yönetmen değişiklikleri olmasına rağmen diziye yeni oyuncular girmeye devam ediyor. Bazı oyuncuların diziden ayrıldığı haberlerine karşın yapım şirketi bazı değişikliklerle dizinin çalışmalarına devam ediyorlar. Diziye en son Melike karakteri ile bir oyuncu dahil oldu. Mehmed: Bir Cihan Fatihi Melike Kimdir?

Mehmed: Bir Cihan Fatihi Melike karakterini canlandıran oyuncumuz Hazal Filiz Küçükköse’dir. Hazal Filiz Küçükköse 9 şubat 1988 mersin doğumludur. 172 cm boyunda olan oyuncu Tuan Tunalı ile 2014 yılında evlenmiştir. Yaşar ve Aliye Küçükköse çiftinin kızı olan Hazal Filiz Küçükköse’nin Deniz adından birde kardeşi vardır. Kara Sevda dizisinde Zeynep Soydere karakteri ile meşhur olan Hazal Filiz, liseyi ankarada bitirmiştir. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi biyoloji 3. Sınıfa kadar okuyan Hazal okulu bırakmış ve Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümüne gitmiştir.

Özel oyunculuk dersleri alan Hazal Filiz, 2015 yılında Kara Sevda dizisi ile kariyerinde zirve yapmıştır. 55 kg ağırlığında olan oyuncu, ilk defa Emir’in Yolu dizisinde oynamıştır. Burcu kova olan güzel oyuncu Beni Affet, Kara Sevda, Deniz Yıldızı, Günahkar ve Kalbim Seni Seçti gibi dizilerde oynamıştır.

Comments are closed.