Mehmed Bir Cihan Fatihi Candarlının Kızı Melike Kim? Gerçek Adı Nedir? Hangi Dizilerde Rol Almış 


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 21:58
1

Televizyon ekranlarında merakla beklenen dizilerinden biri daha ekranlara geldi. Kadrosundaki oyuncularla ilgi odağı olan Mehmed Bir Cihan Fatihi Kanal d de yayın akışına girmek için geri sayıma başladı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine yeni gelen oyuncular da gözden kaçmadı. Bunlardan bir tanesi de  Çandarlı Halil Paşanın Kızı Melike karakteri oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi Melike kim yaşı boyu sevgilisi kısaca hayatı için sizler için araştırma yaptık.

Çandarlı Halil Paşanın Kızı Melike karakterinin yer aldığı Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisini Q3 yapım üstleniyor. Başrollerinde ise yakışıklı ve karizmatik yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Kenan İmirzalıoğlu, oyunculuğu ile anılan Seda Bakan ve usta oyuncular denilince akla gelen Çetin Tekinor, Metin Akpınar, Altan Erekli gibi oyuncular yer alıyor.


Çandarlının Kızı Melike Gerçek Tarihte Var Mı? Yaşadı Mı? Nasıl Ölmüştür?


Yukarıda saydığımız oyunculara yeni bir karakter olarak Melike dahil oluyor. Melike karakterinin gerçek adı Hazal Filiz Küçükköse ‘dıi. Peki Hazal Filiz Küçükköse Kim? Hazal Filiz Küçükköse 1988 yılında Mersin’de doğmuştur. 172 boyunda yeşil gözlü genç ve güzel bir oyuncudur.

[kirmizitext]Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 2017 Oyuncu Kadrosu? Fatih Dizisi Tüm Karakterler ve Rolleri<<< TIKLAYINIZ[/kirmizitext]

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi Melike, Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Zeynep karkateri ile evlerimize konuk olan güzel oyuncu sergilediği performans ile göz doldurmuştur.Olumsuz yorumların her zaman kendisini korkuttuğunu söyleyen güzel oyuncu sizce Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Çandarlının kızı Melike nasıl bir performans sergileyecektir? Oyuncuyu tanıyorsanız yorumlarınızı alabiliriz. Güzel oyuncu hakkında ayrıntılı bilgileri aşağıdaki linkten alabilirsiniz.

[kirmizitext]Mehmed: Bir Cihan Fatihi Melike Kimdir? Hazal Filiz Küçükköse[/kirmizitext]

 

Comments are closed.