Mehmet Bir Cihan Fatihi Teodora Kim? Gerçek Adı Tüm Ayrıntılar


Güncelleme: 10 Kasım 2017 : 01:32
0

Ekranların aranan jönlerinden Kenan İmirzalıoğlu’nun başrol oyuncusu olduğu Mehmet Bir Cihan Fatihi ekrana gelmek içi gün sayıyor. Uzun bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçen Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Dizi muhteşem oyuncu kadrosuyla adından çok söz ettirecek. Özellikle dizide en büyük hayali imparator Konstantinos ile evlenerek Doğu Roma’nın İmparatoriçesi olmak olan Teodora en çok araştırılan ve merak edilen karakter oldu.

Kanal D’nin yeni sezon için uzun süren çalışmalar sonucunda hazırladığı dizisiyle 2018 yılına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bir dönem dizisi olduğu için oldukça kalabalık bir ekiple çalışmalar devam ediyor. Kalabalık oyuncu kadrosu ve dönemim gerektirdiği düzenlemeler oldukça maliyetli. Fakat yapım şirketi hiç bir masraftan kaçınmayarak devasa bir set ortamı oluşturdu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 2017 Oyuncu Kadrosu? Fatih Dizisi Tüm Karakterler ve Rolleri

Dizide Teodora karakterine hayat verecek isim Sevinç Meşe. Sevinç Meşe ekranlarda görmeye alışık olmadığımız bir yüz. Bu yüzden herkesin tanımadığı bir karakter. Sevinç Meşe hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik.

Sevinç Meşe Kimdir?

1988 doğumlu  Sevinç Meşe 8 sene profesyonel olarak modellik yapmıştır. Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk eğitimi ve London Study Center’da dil eğitimi almış ayrıca Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

 2013 yılında Model of Turkey ve Miss Model Of Europe yarışmalarında kraliçe tacına layık görülmüştür. İlk dizi deneyimi Mehmet Bir Cihan Fatihi olacak olan genç oyuncuya başarılar dileriz…

Siz Sevinç Meşe’nin performansını nasıl buldunuz? Sevinç Meşe’nin yerinde hangi oyuncuyu görmek isterdiniz?

Sevinç Meşe’nin Rol Aldığı Reklam Filmi