Mehmetçik Kut’ül Amare Said Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 19 Ocak 2018 : 01:56
1

Birinci Dünya Savaşının son büyük zaferi olan Kut’ül Amare kuşatmasını çoşkulu bir anlatımla konu alan Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi Said kim? Dizide vatanı,milleti ve bağımsızlığı için savaşmayı göze almış korkusuz bir delikanlıya hayat veren Said kimdir? Mehmetçik Kut’ül Amare Said kim, gerçek adı ve oynadığı diziler hakkında tüm merak edilenler…


Mehmetçik Kut’ül Amare Mehmet Kim? Gerçek Adı Ne

Kut’ül Amare zaferini konu alan dizi, kalbinde vatan sevdasından başka bir şey olmayan Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikayesini tüm gerçekçiliğiyle izleyiciye sunuyor. Darülfünun talebesi olan Mehmet, vatanın bütünlüğü uğruna her türlü fedakarlığı gözü kapalı yapacak bir gençtir. Said ise olayların merkezinde olan Mehmet ile kardeş gibi büyümüş Hüsrev’in öz oğludur. 22 yaşındadır darülfünun öğrencisidir. Hırslı, ön planda olmayı seven kuralcı bir gençtir. Vatanperver ve merhametlidir. O da Mehmet gibi Osmancık taburuna girebilmek için çalışmaktadır.

Mehmetçik Kut’ül Amare Said Kim? Semih Ertürk

Mehmetçik Kut’ül Amare Said karakterine hayat veren Semih Ertürk 1993 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. Oyunculuğa reklam filmlerinde rol alarak başlamıştır. 2015 yılında Yok Artık isimli sinema filminde rol almıştır. İlk dizi oyunculuğunu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle yaşamıştır. Şimdilerde Mehmetçik Kut’ül Amare Said karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Mehmetçik Kut’ül Amare Said karakterini nasıl buldunuz? Semih Ertürk’ün dizideki performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Comments are closed.