Mehmetçik Kutül Amare Üsküplü Kimdir? Gerçek adı, Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 12:57
0

Mehmetçik Kutül Amare; Irak’ın Kut şehrinde 1. Dünya Savaşında açılan bir cephede yaşananları konu alan dizi. Dizi kadrosunu giderek güçlendirmeye devam ediyor. Şimdi ise diziye yeni bir karakter dahil oluyor. Üsküplü karakteri ile diziye dahil olna oyuncu kim? Mehmetçik Kutül Amare Üsküplü Kimdir?

Mehmetçik Kutül Amare Üsküplü Kimdir? Gerçek adı, Oynadığı Diziler?

Trt1’in yeni dizisi Mehmetçik Kutül Amare heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeyedevam ediyor. Dizi aynı zamanda yeni karakter ve oyuncularla kadrosunu da güçlendiriyor. Diziye en son Ayla filminin başrol oyuncusu dahil oldu. Üsküplü ismi ile diziye giriş yapan oyuncu İsmail Hacıoğlu. İsmail Hacıoğlu dizide Kahraman’ı canlandıracan. Tüm dengeleri değiştirecek olan karakteri canlandıran oyuncumuzu yakından tanıyalım.

Mehmetçik Kutül Amare Üsküplü (İsmail Hacıoğlu) Kimdir?

İsmail Hacıoğlu yakın zamanda vizyona giren ve bir çok dalda ödüle layık görülen Ayla filmini başrol oyunucuydu. İsmail Hacıoğlu 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2010 yılında Vildan Atasever’le hayatlarını birleştiren Hacıoğlu, 2015 yılında boşanmıştır. Türk sinema ve dizi oyuncusu olan Hacıoğlu, küçük yaşlarda düblaj yaparak sektöre giriş yapmıştır. Babası eski Fenerbahçeli oyuncu Memmet Hacıoğlu’dur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Eğitimin ardından bir çok tiyatro oyununda oynamıştır. Performansı ile dikkatleri üzerine çeken Hacıoğludaha sonra farklı projelerden de teklif almaya başlamıştır.

Bir İstanbul Masalı dizisinde oynarken Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünü kazandı. Okula devam ederken hocasının dizi ile okul aynı anda olmaz sözüne binaen okulu ilk sınıfta bıraktı. 2002 yılında Karşılaşma isimli sinema filminde oynadı ve Osman karakterini canlandırdı. 2003 yılında Bir İstanbul Masalı isimli diziye başladı. Bu dizide Ahu Türkpençe, Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven gibi isimlerle beraber çalıştı. 2007 yılında Kabadayı isimli sinema filminde oynadı. Vildan Ataserver ile 2015 yılında boşana oyuncu daha sonra 5 Şubat 2016 tarihinde dansçı Duygu Kaya Kumarki ile dünya evine girdi.

Mehmetçik Kutül Amare Üsküplü (İsmail Hacıoğlu) Oynadığı Diziler?

2015 – Zeyrek ile Çeyrek ‘Bir Ramazan Temaşası (Meftun) (TV Dizisi), 2015 – Kafes (Mehmet Sipahi) (Sinema Filmi),2015 – Sonsuz Bir An (Sinema filmi),2013 – Osmanlı Tokadı ( Fatih Sultan Mehmet) (TV Dizisi),2013 – Meryem (Murat) (Sinema Filmi),2011 – Şüphe (Aziz Kutlu) (TV Dizisi),2011 – Türkan (Mustafa) (Sinema Filmi),2011 – Firar (Civan) (TV Dizisi),2010 – Çakal (Akın) (Sinema Filmi),2010 – Sinyora Enrica ile İtalyan Olm… (Ekin) (Sinema Filmi),2009 – Sonsuz (Volkan) (Sinema Filmi),2008 – Vali (Sarp Uçar) (Sinema Filmi),2008 – Sarıkamış Beyaz Hüzün (Delikanlı) (Sinema Filmi),2008 – Hızlı Yarışçı (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi),2008 – Hoşçakal Güzin (Serkan) (TV Filmi),2008 – Gökten Üç Elma Düştü (Ali) (Sinema Filmi),2008 – Gece Sesleri (Yağız Haksever) (TV Dizisi),2008 – Beni Unutma (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi),2008 – Başka Semtin Çocukları (Veysel) (Sinema Filmi),2007 – Sinekli Bakkal (Onur) (TV Dizisi),2007 – Kabadayı (Murat) (Sinema Filmi),2006 – Sınav (Mert) (Sinema Filmi)

[kirmizitext]Mehmetçik Kutül Amare Süleyman Askeri Öldü mü Ölecek mi? için tıkla[/kirmizitext]