Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Kariyeri


Güncelleme: 18 Ocak 2018 : 17:38
1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinin tanıtımı büyük bir ilgiyle karşılandı. Tarihin en büyük en önemli zaferlerinden birini konu alan Mehmetçik Kut’ül Amare, 18 ocak perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Zengin oyuncu kadrosu ve gerçekçi hikayesiyle merak uyandıran Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria kim? Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria gerçek adı ne, Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria boyu yaşı kilosu, Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria sevgilisi, Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria  oynadığı diziler nelerdir?, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili tüm merak edilenler haberimizin devamında.


Mehmetçik Küt’ül Amare Dizisi Askerlerin Okuduğu Şiir Asker Duası Sözleri Ve Yazarı


Bir yıl gibi uzun bir hazırlık döneminin ardından nihayet ekran macerasına başlayacak olan Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde öğretmen Victoria karakterine hayat veren oyuncu hem dizideki esrarengiz rolü hemde güzelliğiyle izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Diziseverler Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria kim sorusuna yanıt aradı.

 

Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria kim sorusuna gelince, karakterinin gerçek ismi Eva Dedova’dır. Eva Dedova kimdir soruna gelmeden önce Victoria’nın dizideki rolü hakkında kısa bir bilgi verelim. Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria, dizide öğretmenlik yapan fakat aslında İngilizlere bilgi sızdıran bir ajandır. Zeki,güzel ve kurnaz olan Victoria 23 yaşındadır. Kendini öğretmen olarak tanıtan fakat tek amacı İngilizler’in başarıya ulaşmasını sağlamak için Osmanlı içindeki bilgileri onlara ulaştıran gizli görevini layıkıyla yapan bir haindir.

Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria, eşsiz güzelliğini ve kusursuz fiziğini bu yolda başarıyla kullanacaktır. İngiliz aklı deyimini Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria karakteriyle bol bol hatırlayacağız. Lakin İngiliz aklı, kurnazlığa ajanlığa ve sinsiliğe oldukça yatkındır. Osmanlının çöküşünü hazırlayan nedenlerden biri de içimize sinsice sızan ajanlardır. Mehmetçik Kut’ül Amare’de Victoria da o ajanlardan birini izleyiciye yansıtıyor. Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria kim sorusu dizi boyunca yoğun olarak gelmeye devam edecek.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren sosyal medya hesabından diziye ilgili şu açıklamalarda bulundu. “Şanlı tarihimizin unutulmuş zaferi Kutül Amare’yi muhteşem bir prodüksiyonla hayata geçirdik. Diziye emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu gece Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla özel gösterimini yaptığımız Kutül Amare, Perşembe akşamları TRT1’de. İyi Seyirler”

Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria Kim? Eva Dedova

Mehmetçik Kutül Amare Victoria gerçek adı Eva Dedova 22 Şubat 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası boşanınca annesiyle birlikte Türkiye’ye döndü. Kadir Has Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden  mezun olan Eva Dedova kariyerine oyuncu olarak devam etmek istedi ve ilk olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli televizyon programında rol aldı. Oyunculuk alanında kendini geliştirmeye devam eden Eva Dedova 2011 yılında Kavak Yelleri dizisinde Öykü karakterini canlandırmıştır. Henüz kariyerinin çok başındayken Mahmut ve Meryem isimli sinema filminde Aras Bulu İyinemli ile başrol paylaşmıştır. Akabinde Kurt Seyit ve Şurası, Babam ve Ailem dizilerinde rol almıştır. Yağlı boya yapmaktan,gezmekten,fotoğraf çekmekten hoşlanan oyuncu boş zamanlarını erkek arkadaşı Sercan Bodur ile geçiriyor.

 

Mehmetçik Kutül Amare Victoria karakteri hakkında merak ettiğiniz her konuyu yorum kısmından bizlere sorabilirsiniz? 

Comments are closed.