Mehmetçik Kut’ül Amare Yeni Sezon Yeni Gelen Oyuncular Kim?


Güncelleme: 9 Nisan 2018 : 01:53
5

2018 sezonunun sevilen dönem dizisi Mehmetçik Kut’ül Amare 2. sezon onayını aldı. Yüksek reytinglere ve geniş izleyici kitlesine ulaşan dizi yeni sezona yeni oyuncularla devam edecek. Mehmetçik Kut’ül Amare yeni sezon oyuncuları kim? Yeni kadroda hangi oyuncular var?

Irak coğrafyasında İngilizlere karşı verilen destansı mücadeleyi konu alan Mehmetçik Kut’ül Amare 19 ocak perşembe akşamı başlayan ekran serüvenini başarıyla sürdürüyor. Öncelikle dizinin güncel kadrosuna bakalım; Serdar Gökhan, İsmail Ege Şaşmaz, Kaan Taşaner, Gamze Özçelik, İlker Aksum, Özgü Kaya, Semih Öztürk, İsmail Hakkı Ürün, Uğur Karabulut, Eva Dedova gibi başarılı isimlerle başlayan ekran yolculuğu bir kaç ismin senaryo gereği ölerek yada şehit olarak ayrılmasıyla devam ediyor. Peki Mehmetçik Kut’ül Amare yeni sezon yeni gelen oyuncular kim?

Kaan Taşaner ve Gamze Özçelik anlaşma gereği ölerek diziden ayrıldı. Çok geçmeden dizinin oyuncu kadrosuna tecrübeli oyuncu İsmail Hacıoğlu dahil oldu. İsmail Hacıoğlu dizide Üsküplü karakterine hayat veriyor. Dönem ve tarih dizilerinde genel olarak tarihe bağlı kalınır fakat derinlemesine her karakter tarihten diziye aktarılmaz. Bazı durumlar dizide reytingleri artırmak ve heyecanı diri tutmak adına senaristler tarafından kurgulanabilir.

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi için de aynı durum geçerli. Dizide heyecanı ve inandırıcılığı artırmak adına önemli karakterler ölerek diziden ayrıldığı gibi yeni karakterler de eklenebilir. Özellikle Mehmetçik Kut’ül Amare gibi savaş temalı dizilerde bu durum daha sık görülür. Yani dizinin oyuncu sirkülasyonu başarılı bir şekilde sağlandığı sürece reytinglerde ve izlenme oranlarında düşüş gözlenmez. Dizide zamanla pek çok isim şehit olarak kadroya veda edecek zaten. Mehmetçik Küt’ül Amare yeni sezon yeni gelen oyuncular?

Mehmetçik Kut’ül Amare yeni sezon yeni oyuncuları en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Sizler Mehmetçik Küt’ül Amare dizisi yeni sezon yeni oyuncu kadrosunda kimleri görmek istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

5 YORUMLAR

Comments are closed.