Meleklerin Aşkı Dizisi Çalan Şarkılar ve Sözleri-Kim Söylüyor?


Güncelleme: 6 Temmuz 2018 : 18:35
1

Süreç film imzalı Meleklerin Aşkı dizisi ekran macerasına başlamak için gün sayarken dizi ile ilgili çalışmalarda tüm hızıyla devam ediyor. Kadrosunda Berkay Hardal, Gülper Özdemir, Serkan Kuru, Didem Balçın, Oya Başar ve Toygan Avanoğlu’nun yer aldığı Meleklerin Aşkı konusu ve kurgusu ile ilgi çeken bir yapım. Dizide jenerik müziği ve bölümlerde çalan şarkılarda en az dizinin kendisi kadar merak uyandırıcı.

Meleklerin Aşkı dizisi 2018-2019 sezonunun yeni dizisi. Dizide çalan şarkıları ve sözlerini bu yazımız altında bulabilirsiniz. Dizimiz başladığında tüm şarkılar ve sözleri yazımızda eklenecektir. Meleklerin Aşkı dizisinin konusunda bahsedelim kısaca.

Meleklerin Aşkı dizisinde olaylar, Yağmur’un yaşlılar bakım evinin kapısına bırakılması ile başlar. Bırakıldığında yağmur yapmaktadır ve adı bu yüzden Yağmur konur. Yağmur’un hayatta kalma mücadelesini ve aşkını konu alan dramatik  aşk konulu Meleklerin aşkı çok yakında Show Tv ekranlarında olacak.

Meleklerin Aşkı Yağmurlar Yağsa Üstüme Şarkısı ve Sözleri (Kim Söylüyor)

AFİLLİ YALNIZLIK şarkısı dizide çalan şarkılardan birisidir. Şarkının söz ve müziği Emre Aydın ve Haluk Kurosman’a aittir. Dizide çalan bir diğer şarkı ise Söz ve müziği Onur Can Özcan’a ait olan İNTİHAŞK isimli şarkıdır. Şarkıyı dizide Haydar Yılmaz seslendirmektedir. Şarkıları yazımız altından dinleyebilirsiniz.

Meleklerin Aşkı Çalan Afilli Yalnızlık Şarkısı Dinle

Meleklerin Aşkı Çalan İNTİHAŞk Şarkısı Dinle

Comments are closed.