Meleklerin Aşkı Hadiye Kim? Hadiye Anne Hakkında bilgiler


Güncelleme: 17 Mart 2018 : 22:38
0

Show Tv’nin yaz dizisi olarak ekrana getirmeye hazırlandığı projesi Meleklerin Aşkı çok yakında çekimlere başlıyor. Dizide önemli karakterinden birine hayat veren Hadiye kim? Dizide Yağmur’u koşulsuz ve karşılıksız seven ve büyüten Hadiye anne karakterini kim canlandıracak? Meleklerin Aşkı Hadiye kim? İşte detaylar…

Kanallar yaz sezonu yaklaştıkça  yeni proje hazırlıklarına başladı. Sezon boyu devam eden dizilerin sezon finali yapmasının ardından kanallar boş günlerini doldurmak için yaz dizilerini ekrana getirecek. Bunun için hummalı bir çalışma başlatan Show Tv Meleklerin Aşkı’na ev sahipliği yapacak.

Meleklerin Aşkı dizisinde daha kundaktayken huzur evinin bahçesine bırakılan Yağmur’un buradaki yaşlılar tarafından sahiplenilmesi ve büyütülmesi izleyenlere aktarılacak. Huzur evinde sevgiyle ve ilgiyle yetişen Yağmur’un en büyük destekçisi Hadiye Annedir. Hadiye Anne Yağmuru kendi evladı ve torunu gibi sevmiş ve sahiplenmiştir.

Yağmur’u hayatının merkezine koyan ve ona çok bağlı olan Hadiye Anne karakterine kim hayat verecek henüz açıklanmadı. Bir kaç ünlü isme teklif götürüldüğü ancak henüz kesin bir karar verilmediği için bu ismin kim olduğu açıklanmadı. Meleklerin Aşkı Hadiye Anne kim sorusu uzun süre sorusu kısa süre içinde yanıt bulacak.


Meleklerin Aşkı Oyuncu Kadrosu Yeni İsimler Yeni Yüzler


Meleklerin Aşkı dizisi için genç isimlerin yanı sıra pek çok tecrübeli ve usta oyuncular da kadroda yer alacak. Özenle ve titizlikle yürütülen çalışmalar biter bitmez dizinin çekimleri başlayacak.

Meleklerin Aşkı Hadiye kim sorusuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.