Meleklerin Aşkı Melek Kim? Gülper Özdemir’in Bilinmeyen Yanları


Güncelleme: 19 Nisan 2018 : 13:25
1

Son olarak Tutsak dizisinde izlediğimiz Gülper Özdemir, bir aşk komedisiyle tekrar ekranlara dönüyor.Süreç Film Klavye Delikanlıları ve Yeni Gelin ardından Meleklerin Aşkı isimli yeni komedi dizisini ekrana getirmek için hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncusu olarak dönemin gözde isimlerinden Gülper Özdemir seçildi. Meleklerin Aşkı Melek kim?

Ersoy Güler’in yazıp yöneteceği ve yaz sezonunda ekrana gelmesi planlanan Meleklerin Aşkı dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Casting çalışmaları ve ön hazırlıkları sürdürülen Meleklerin Aşkı için başrol oyuncusu büyük bir titizlikle seçildi. Daha önce Tutsak dizisinde,çok  acı çekmiş ve güçlükle ayakta duran bir kadın rolüne hayat veren Gülper Özdemir Meleklerin Aşkı dizisinde bambaşka bir role bürünüyor. İşte Meleklerin Aşkı Melek kim sorusunun yanıtı…

Gülper Özdemir; Karakteristik yüz hatları, derin ve anlamlı bakışlarıyla dikkat çeken genç oyuncu 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Hayat dolu, neşeli ve enerjik bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Gülper Özdemir ABD Truman State Universty de eğitim almıştır.  Üniversite yıllarında eğitim alırken aynı zamanda garsonluk ta yapmıştır. İlk oyunculuk deneyimini Bana Sevmeyi Anlat dizisiyle yaşayan yetenekli oyuncu  Gülper Özdemir, daha sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan başrolü Ushan Çakır, Zeynep Çamcı, Haluk Bilginer ve Emre Kınay’ın paylaştığı Kara Yazı dizisinde Derya karakterine hayat vermiştir.

Kara Yazı dizisinin kısa sürede final yaparak ekranlara veda etmesiyle oyuncu bir süre açıkta kaldı. Ve Kanal D’nin 2017 -2018 sezonunda ekrana gelen Tutsak dizisinde başrol oyuncusu olarak rol aldı. Fakat ne yazık ki Tutsak dizisi de seyirci çekmeyi başaramadığı için kısa sürede final yaptı. Şimdilerde Show TV’nin yeni dizisi Meleklerin Aşkı Melek karakteriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Comments are closed.