Meleklerin Aşkı Oyuncu Kadrosu Yeni İsimler Yeni Yüzler


Güncelleme: 22 Nisan 2018 : 09:50
3

Büyük umutlarla ekrana getirdiği Kızlarım İçin dizisinin ardından yeni projelerin hazırlığına başlayan Süreç Film Meleklerin Aşkı dizisini ekrana getirmek için çalışıyor. Peki Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Süreç Film’in Show Tv için özel olarak hazırladığı Meleklerin Aşkı oyuncuları kimler? İşte yepyeni dizi projesi Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu


Star Tv 2017 de Yeni Dizileri Hangileri, İşte Star Tv 2017-18 Projeleri ve Detayları


Yayın hayatına devam eden Cennetin Gözyaşları ve Yeni Gelin dizilerinin sahibi Süreç Film Klavye Delikanlıları ve Kızlarım İçin dizilerinde ne yazık ki beklediği başarıyı göremedi. Ve diziler kısa süre içinde ekranlara veda etti. Meleklerin Aşkı dizisinin senaristliğini ve yönetmenliğini  Ersoy Güler üstleniyor. Ersoy Güler İnadına Aşk gibi romantik komedi dizilerinin başarılı yazarlarından. Şimdi Meleklerin Aşkı dizisi için tekrar kalemi eline alan Ersoy Güler yine izleyenlerin ilgisini çekecek bir projeye imza atacaktır.

Meleklerin Aşkı Oyuncu Kadrosu

Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosunda kimler olacak? Hangi ünlü isimler yada yeni  yüzler dizide rol alacak? Dizinin yapımcısı Süreç Film romantik komedi türünde olmasını beklediğimiz dizi için bir kaç ünlü isme teklif götürdüğünü açıkladı. Dizinin oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaz aylarında ekrana gelmesi beklenen dizinin yayın haklarını Show Tv satın aldı. İşte Merak edilen Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu...

Yeni başlayan bir dizi uzun süre ekranlarda kalmak istiyorsa senaryosunun yanı sıra, senaryoda yarattığı karakterleri de en iyi şekilde seçmesi gerekiyor. Dizide canlandırılan karakterlerin oyunculuğu sırıtmamalı. Üstlendikleri rolleri hakkıyla yapacak isimler seçilmeli. Bu yüzden Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyor. Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacaktır. Bizi takipte kalın.

Sizler Meleklerin Aşkı oyuncuları arasında kimleri görmek istersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Meleklerin Aşkı Berkay Hardal Kimdir?

Berkan Hardal instagramdan keşfedilen bir oyuncudur. Müzeyyen KArakan tarafından keşfedilen genç yetenekl dizi ve sinema dünyasına kazandırılmıştır. İlk oynadığı dizi İstanbullu Gelin olmuştur. Buradaki performansı ile kısa sürede teklif almaya başlamıştır.

Meleklerin Aşkı Melek (Gülper Özdemir) Kimdir?

Meleklerin Aşkı Oya Başar Kimdir?

Meleklerin Aşkı Toygan Avanoğlu Kimdir?

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.