Milyonluk Resim Bitti mi Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 31 Mart 2018 : 09:27
0

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Selçuk Yöntem’in sunumu ile eğlenceli hale gelen Milyonluk Resim isimli yarışma programının artık ekranlarda gözükmemesi merak uyandırdı. Akıllara milyonluk Resim bitti mi sorusunu getiren bu gelişme yarışma severleri de bir hayli üzdü. Peki gerçekten milyonluk Resim final mi yaptı, bitti mi?

Provizyon Medya’nın yapım şirketi olduğu ve Ufuk Coşkun’un yapımcılığında ekranlara gelen yarışmada Aslıhan Altındağ Torpil yönetmen ve Emre Güler ise koordinatör olarak karşımıza çıkıyordu. Selçuk Yöntem ise eğlenceli sunumu ile yarışmaya renk katan bir unsurdu. Yaklaşık 2 haftadır program ekranlarda gözükmüyor.

Milyonluk Resim yarışması bitti mi final mi yaptı söylentileri ortalarda gezerken konuyu Mesut Yar köşesine taşıdı ve merak edenler için cevap ilk ağızdan notu ile gelişmeleri paylaştı. Dizilerin yoğun olarak ekranlara geldiği şu dönemde böyle güzel bir yarışmayı ezdirmemek için milyonluk Resim yarışmasına 1 aylık ara verilmiş.

Sevilen program 15 Nisan haftasından sonra haftada 2 bölüm olacak şekilde yayınlanmaya devam edecek. Yayına ise yaz boyunca hiç ara verilmeyecek. Tabi diğer taraftan çekimler devam ediyor. Bakalım bu gelişmeler ışığında nasıl bir dönüş yapacak. Yeni dizilerin arasında kaybolacak mı yoksa reytinglerini arttırarak devam mı edecek. Milyonluk Resim yarışma formatı ve başvuru formu ile ilgili bilgileri sitemizden bulabilirsiniz.

Milyonluk Resim Tanıtım Fragmanı