Misafirim Var Sunucusu Nermin Gül Kim?


Güncelleme: 7 Nisan 2018 : 20:34
2

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Misafirim Var sunucusu Nermin Gül kim? 2 Nisan pazartesi Trt1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yemek programı Misafirim var hafta içi her gün evlerimize konuk olacak. Birbirinden lezzetli yemeklerin tanıtılacağı Misafirim Var Sunucusu kim, yaşı, hayatı ve kariyeri herkes tarafından merak edildi. Misafirim Var Sunucusu Nermin Gül kim?

Kapı kapı dolaşıp izleyenlere ve sevdiklerinize, çok özel tariflerle bereketli sofralar hazırlayan program Misafirim Var, 2 nisan pazartesiden itibaren hafta içi her gün TRT1 ekranlarında başlıyor. Öncelikle İstanbul ve civarlarında başlayacak olan program zamanla ülkenin dört bir yanından farklı evleri ziyaret edecek.

Yemeklerine ve elinin lezzetine güvenen herkesin başvurması gereken programda, doğudan batıya tüm kültürlerin yemeklerini tanıyıp, tariflerine ulaşabileceğiz. Yöresel ve kültürel yemeklerden tadılmamış lezzetlere uzanan yeni bir yolculuk Trt1 ekranlarında başlıyor. Asıl merak edilen ise Misafirim Var sunucusu Nermin Gül kim sorusu oldu.  Misafirim Var programını sevdiren, anlaşılır ve eğlenceli sunumuyla ekranlara ayrı bir renk getiren Nermin Gül hakkında tüm detaylar…

1983 Tarihinde İstanbul!da dünyaya gelmiştir. Aslen göçmen olan Nermin Gül evli ve 3 çocuk sahibidir.  Eşi Erzincanlı olan sunucunun ikiz erkek çocukları ve birde kızı vardır. En mutlu olduğu yerin mutfak olduğunu dile getiren Nermin Gül internet üzerinden paylaştığı tariflerle tanınıyor. Yemek yapmaktan, yeni tarifler denemekten ve bu tarifleri paylaşmaktan mutluluk duyan Nermin Gül aslında bir çok ev hanımının yakından tanıdığı bir isim. Daha önce Zahide Yetiş’in programında da kendisinin lezzetli tariflerine tanıklık etmiştik.

Sosyal medya hesaplarından tarifler ve yeni lezzetler paylaşmaya devam eden Nermin Gül’ün 2 milyona yakın takipçisi bulunmaktadır. sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Nermin Gül’ün takip etmek isteyenler için instagram hesabı: @nerminin_enfes_mutfagi

Nermin’in enfes mutfağı isimli yemek sayfası kısa bir süre içinde 1.6 milyon takipçiye ulaştı. Nermin Gül mutfak konusunda kendini daha fazla geliştirmek için işin eğitimini de almak istedi ve  Sofra Mutfak Okulunda temel aşçılık eğitimi aldı.  Akabinde Sofra Mutfak Okulundan gelen teklif üzerine yemek konusunda eğitmenlik yapmaya başladı ve yoğun talep gören eğitimlerin biletleri Biletix’den satışa sunulmaya başladı.


Trt Misafirim Var Başvuru Formu- Nasıl Başvuru Yapılır?


Yoğun ilgi üzerine ayrıca İstanbul Gastronomi Okulunda da eğitimler vermeye başladı. Bir çok programa konuk olan Nermin Gül’ün katıldığı projelerde  reytingleri artırmaya başardı.  Ve bu başarının ardından pek çok büyük kanaldan teklifler almaya başladı. Misafirim Var programıyla daha ilk haftadan büyük ilgi gören Nermin Gül uzun süre ekranlarda boy göstermeyi hak ediyor.

Lezzetli ve farklı yemeklerin tanıtıldığı, eğlenceli ve içten sohbetlerin yapıldığı Misafirim Var hafta içi her gün evlerinize konuk olmaya devam edecek. Misafirim Var Nermin Gül’ün sunumuyla 2 nisan 11:45’te başlıyor.

Misafirim Var sunucusu Nermin Gül kim sorusunu sizler için paylaştık. Sizlerde eklemek istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

2 YORUMLAR

  1. guzel yemekler paylasyorsynyz Nerminjim sizi her seferinde izleyoryn cok begendim elinize saglyk mende Turkmenistandan

Comments are closed.