Müge Anlı Mehmet Elbay Olayı Son Gelişmeler


Güncelleme: 16 Ekim 2017 : 13:03
2

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızı ve yakınları tarafından kayıp olarak aranan Mehmet Elbay’ın başına ne geldi? Mehmet Elbay öldürüldü mü? Mehmet Elbay’ın kaybolması ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir Gaziantepli Mehmet Elbay’ın kaybı araştırılıyor. Kızının Müge Anlı’ya başvurması ile ortaya çıkan kayıp olayında gözler ailenin ve Mehmet Elbay’ın yakınlarının üzerine çevrilmiş durumda.


Müge Anlı Dudu Çelik’i Kim Öldürdü? Olayla İlgili Son Gelişmeler!


Gaziantep’te yaşayan ve 28 Şubat 2017 tarihinde motoru ile birlikte kaybolan Mehmet Elbay olayında Cahit Ergül de stüdyoya gelerek bildiklerini anlattı.

Cahit Gök ile Mehmet Albay’ın çok yakın arkadaş olduğu ve Cahit Ergül’ün kardeşine satacağı arsayı vazgeçtiği için Mehmet Elbay’ın üstüne tapulayarak kardeşinden kaçırıyor gibi görünmesiyle olaylar anlatılmaya başlandı.

Cahit Ergül’ün arsayı Mehmet Elbay’a devretmesinin ardından iki arkadaş burada beraber bir ev inşa ettirmeye karar verdi. Villa tarzında olan bu evi yaptırırken çok iyi arkadaş olan ikilinin arası bir senet yüzünden açıldı. Cahit Ergül, arabasıyla yaptığı kazadaki masrafı ödemedikleri için karşı tarafı suçlu düşürmek adına sahte bir senet hazırladı. Mehmet Elbay‘a senedi gerçekmiş gibi göstererek karşı tarafa dava açmasını sağladı. Ardından mahkemede senedin sahte olduğu anlaşılınca ikilinin arası açıldı.

Mehmet Elbay, inşa edilen villadaki evlerden birisine eşyalarını yerleştirmişti. 28 Şubatta kaybolmasının ardından ise Cahit Ergül oradaki eşyaları karşı daireye taşıyarak oraya kendisi yerleşti. Mehmet Elbay’ın ailesi ise Cahit Ergül’de kendi dairelerinin anahtarı olmadığını savundular. Ayrıca Mehmet Elbay ile Cahit Ergül arasında geçen bir senette senedin ödeme günü olarak da Mehmet Elbay’ın kaybolduğu günden hemen sonraki gün yazılıydı.

Yaşanan tüm bu gelişmeler Cahit Ergül‘ü hedef haline getirdi. Daha önce sahte bir senet yaptığı için Mehmet Elbay ile aralarındaki senedin de sahte olabileceği düşünüldü. Cahit Ergül ise yaptığı açıklamalarda sürekli lafı uzatarak olayı kendisinden bağımsız bir hale getirmeye çalıştı. Gaziantep’te konuşulan konu ise Cahit Ergül’ün Mehmet Elbay’ı öldürüp villanın altına gömdüğü iddiası oldu.

Müge Anlı, Cahit Ergül’ün açıklamalarına sinirlendi. Olayla ilgili bir bağlantısı olup olmadığını anlamak için soru sormayı sürdürdü.

Sizce Mehmet Elbay’ın kaybolması işinde Cahit Ergül’ün parmağı var mı? Cahit Ergül, Mehmet Elbay’a bir şey yapmış olabilir mi? Düşüncelerini yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=WzbFQZ3a1mo

https://www.youtube.com/watch?v=Hqu9Mq1PVvk

https://www.youtube.com/watch?v=3yljbbp0864

Comments are closed.