Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt 2.Sayfanın Konukları Kim tv2


Güncelleme: 24 Temmuz 2018 : 15:15
0

Magazine yön vermeye 2 sayfayı yazmaya gelen Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt en özel dakikaları size yaşatmak için yeni bilgilerle hafta içi her gün 10. 30 da TV2 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Her gün ayrı konukları olacak olan 2.Sayfa magazin haberinin konukları kimler olacak? İlk Konuğu kim olacak?

Bu aralar Instagram’da sosyal medyada paylaştığı fıstık gibi fotoğraflarla dikkat çeken Demet Şener TV2 ekranlarında ilk konuğu olarak izleyici karşısına çıktı. İlk olarak gündemde olan sorular şunlardı.

En son Kibariye’nin haberini sunan Gülşen be Müge şöyle başladı konuya. Şimdi Kibariye haberinden devam edelim diyor ki bilmem ne kadınları yüzünden diyor işte diyor ilişkimi evliliğimi bitirmem filan diyor peki sen nasıl bakarsın diye Demet Şener yöneltilen soruya Demet Şener su cevabi veriyor.

Şöyle bir şey söyleyeyim mi güvenin bittiği yerde her şey biter. Benim içimde, Çünkü evlilikler ya da ilişkiler sadece evlilik olarak söylemeyeyim aşkla başlıyor sevgiyle saygıyla devam ediyor ve evlilikte en önemli şey güvendir. Çünkü sevgi ve aşk şekiller değiştiriyor güvenin olmadığı yerde diğerleri de yıkılıyor. O yüzden benim için fark etmez ben öyle bir gecelik kaçamak da benim için bir kaç yıllık da herhangi bir kadın ya da yani ben böyle insanları kategorize edemem dedi.

Sunucular ise devam etti; yani büyük bir sevgi var, çoluk çocuk var, müthiş başlayan bir aşk var. küçük bir şey olsaydı her şeyine bu kesinlikle kesip atar miydin diye sorunca.Demet Şener ise aldatma yani bir gece 2 geceye bakmam varsa vardır. olduysa olmuştur dedi ve ekledi 16 17 yıldır evliydim. 24 yaşında beraber olmuştum, şu an 41 yaşındayım. Ona her şeyimle bağlandım ona. Fakat şuan şuan her şeyi sıfırladım. Bekarlığa da şu an çok alıştım sıfırladım her şeyi. Yeni hayatımı alıştım Bekarlık güzelmiş dedi.

Müge Dagıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın Programı Ne Zaman Başlayacak 2018-2019 Yayın Tarihi<<<< tıklayınız

İlk konuğunu ağırlayan programa yeni konukları ile keyifli dakikalar dileriz.