Müge Dağıstanlının Kocası Reha Erdoğan Kim? Yaşı Boyu Kilosu


Güncelleme: 30 Temmuz 2018 : 11:55
0

Müge Dağıstanlı ilk olarak 2. sayfa adlı programı ile Kanal Türk TV’de Gülşen Yüksel ile birlikte yayın hayatına başlamıştır. Daha sonra Show TV ekranlarına geçen Müge Dağıstanlı 2015 yılından bu zamana kadar sabah kuşağında magazin programı sunmaya devam etti.

Yine Gülşen Yüksel ile birlikte renkli sayfalar adlı magazin programı ile Kanal D ekranlarında boy gösteren Müge Dağıstanlı birçok alanda da ödül aldı. Bunlardan en önemlileri renkli sayfalar programı ile 2016’da Altın Kelebek Ödüllerinde yılın en iyi magazin programı ödülüne layık görülmesiydi.

Sinema ve televizyon üzerine köşe yazarlığı yapan yetenekli yazar gazetecilik hayatına Posta gazetesinde başlamış köşe yazarlığı yapmış hatta magazin müdürü olarak da görev aldığı yıllar olmuştur.

Eğitimini ise Bahçeşehir Üniversitesi yeni Medya bölümünde tamamlayan Müge Dağıstanlı TV2 de hafta içi her gün  10.30 da programları yorumlayarak hayatına devam ediyor. Müge Dağıstanlı merak edenler Müge Dağıstanlı nın kocası kim Müge Dağıstanlı nın kocası Reha Erdoğan kim kaç yaşında merak eder oldu.

Müge Dağıstanlı 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir Bahçeşehir Üniversitesi yeni medya bölümü ile eğitimini tamamlayan Müge Dağıstanlı, 2017 yılında Reha Erdoğan ile dünya evine girmiştir. Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah töreni çiftlerin yakınlarının katılmasıyla gerçekleşti. 2017 yılında Posta gazetesi magazin müdürü Müge Dağıstanlı nikah şahidi, yine Posta gazetesi genel yayın yönetmeni Rıfat Ababay ile uzun yıllar birlikte sunuculuk yaptığı Gülşen Yüksel oldu.

G[kirmizitext]ülşen Yüksel Saltın Kocası Metin Salt Kimdir? Yaşı Mesleği,Sosyal Medya Hesabı[/kirmizitext]

Sizler için küçük bir araştırma yaptık Müge Dağıstanlı onun hayatını merak edenlere yazımızda kısaca yer verdik merak ettiğiniz başka konular varsa yorum kısmından bize ulaşabilirsiniz