Mükemmel Hata Oyuncu Kadrosu – Kim Kimdir?


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 19:43
1

Kanalların yaz sezonu için yeni dizi hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu dizilerden bir yenisi de Gold Film tarafından hazırlanan Mükemmel Hata isimli dizi olacak. Profesyonel ellerden çıkan Mükemmel Hata dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alacak? Dizi ne zaman hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar…

Kanallar arası dizi rekabetinin her geçen gün daha da kızıştığı 2018 sezonunda kanallar izleyici çekebilmek için dur durak bilmeden çalışıyor. Son olarak No:309 isimli başarılı komedi dizisini Fox Tv için hazırlayan Gold Film, Mükemmel Hata isimli yeni projesinin kanalını henüz açıklamadı.  Mükemmel Hata oyuncu kadrosunda dönemin gözde oyuncuların yanı sıra daha önce ekranlarda görmediğimiz isimlerinde yer alacağı biliniyor. Mükemmel Hata isimli dizinin senaryosunu No: 309 dizisinin senaristliğini üstlenen Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın kaleme alacağı biliniyor.

Dizinin oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Nisan ayında çekimleri başlaması planlanan dizi en geç haziran ayında ekranlarda olacak. Aşk ve dram konulu olması bekleniyor. Dizi için düşünlen isimler arasında Öykü Karayel, Hande Erçel, Melisa Aslı Pamuk ve Elçin Sangu yer alıyor. Ünlü isimlere teklif götürüldü fakat henüz kesin bir yanıt alınmadı.

Gold Film’in proje asistanı Faruk Turgut’un Twitter hesabından duyurduğu Yeni dizi Mükemmel Hata çok yakında ekranlarda…

Sizler yaz sezonunun yeni dizisi Mükemmel Hata’da hangi oyuncuları görmek istersiniz? Mükemmel Hata dizisi oyuncu kadrosu açıklanır açıklanmaz haberimizde yer verilecektir. 

Comments are closed.