Nefes Nefese Dizisi Çalan Şarkılar Sözleri Kim Yapıyor? Dizi Müziği


Güncelleme: 20 Temmuz 2018 : 18:57
0

Star TV’nin oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Nefes Nefese dizisi tüm hazırlıklarını tamamladı. Heyecan dolu bölümleri ile ekranlara gelen Nefes Nefese dizisinde çalan şarkılar, Nefes Nefese dizisi jenerik müziği izleyicilerin çok hoşuna gitti için arama motorlarında bu konulara yoğunlaştılar.

Nefes Nefese dizisinin konusuna gelince babasıyla birlikte yaşayan Rüya’nın Berlin’deki hayatı annesinin Suriye’de olduğunu öğrenmesi ile değişir. Annesinin yaşadığını öğrenen Rüya savaş alanındaki köye gitmek için her şeyi yapar. Babasıyla birlikte hayat süren Rüya annesini bulabilmek için elinden gelen mücadeleyi gösterir.

Zorlu bir mücadeleye giren Rüya ilk kez evine dönen Yusuf’la bir araya gelmesiyle Suriye’deki annesine giden yolda kalabalık bir ailenin içine düşmesi bir olur. Bu tehlike içinde başrol oyuncusu olarak karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babası tüm planları altüst eder.

[mavitext]Nefes Nefese Mercan Kim? Gerçek Adı, Nereden Tanıyoruz için tıklayınız[/mavitext]

Çekimleri Adana ve Antakya’da başlayan Nefes Nefese izlenme oranlarının yüksekliği için dizi setini İstanbul’a taşıyabilir. Dizide çalan şarkılar yediden yetmişe izleyicilerin dikkatini çekti. Sitemizde Nefes Nefese dizisinde çalan şarkıları tek tek paylaşacağız. Her bölüm ayrı ayrı şarkı sözlerini yazacağız. Sitemizde nefes nefese dizi müziği jenerik müziği sözlerini en kısa en kısa bulabileceksiniz.

[mavitext]Nefes Nefese Azap Kim? Nefes Nefese Çocuk Oyuncu Hakkında Bilgiler için tıklayınız[/mavitext]