Nefes Nefese Dizisi Reytingleri nasıl? Erken Final Yapar mı?


Güncelleme: 1 Ağustos 2018 : 11:06
1

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Nefes Nefese 1 Ağustos Çarşamba günü yayın hayatına start verdi. Hemen akabinde ise dizi nasıldı, izlendi mi, reytingleri nasıl, final mi yapacak gibi sorular şimdiden sorulmaya başlandı. Bize de bu konu ile ilgili onlarca mesaj geliyor. Sizler için tüm bu sorulara yanıt aradık. İşte Nefes Nefese Dizisi final mi yapacak, reytingleri nasıl? yazı dizimiz.

Her şeyden önce biraz diziden, konusundan ve oyuncu kadrosundan bahsedelim. Bildiğiniz gibi Nefes Nefese dram türünde ekranlara geliyor. Rüya hayatında hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenir ve annesinin peşine düşer. Tabi babasının karanlık dünyasından habersiz olan Rüya, annesini bulma ümidi ile yola çıkar.

Tabi bu zorlu yolculukta öncelikli hedefi annesinin olduğunu köye gitmektir. Bunun içinde sahte bir evlilik yapar. Ancak Rüya’nın yolu, 6 yıldır eve dönmeyen Yusuf ile Antakya’da kesişir. Annesinin ortadan kaybolmasının arkasında Atmaca lakaplı babasının olduğunu bilmeyen Rüya’yı sürprizler beklemektedir. Oyuncu kadrosunda da oldukça sağlam isimler yer alıyor.

[kirmizitext]Nefes Nefese Çalan Baba Şarkısı Ve Sözleri Sezen Aksu’dan Özel Beste için tıklayınız[/kirmizitext]

Nefes Nefese oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar gibi isimler yer alıyor. Aksiyon dolu bir dizi bizleri bekliyor gibi gözükse de hikayesi ve kurgusu ile benzer dizilere de gönderme yapıyor gibi. Çekim yerlerinin de özenle seçildiği Nefes Nefese dizisinin ayrıntılı reyting analizimizi dizinin ilk bölümü sonrası buradan okuyabilirsiniz.

Comments are closed.