Nefes Nefese Mercan Kim? Gerçek Adı, Nereden Tanıyoruz


Güncelleme: 4 Mart 2018 : 01:22
1

Bodrum Masalı dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Ezgi Şenler Nefes Nefese Mercan karakteriyle tekrar ekranlara dönüyor. Daha önce bir gençlik dizisinde izlediğimiz Ezgi Şenler yeni projesinde nasıl bir karaktere hayat verecek. Nefes Nefese Mercan kim? İşte detaylar..


Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde


Uğur Yücel gibi duayen bir ismin imza attığı Nefes Nefese dizisi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Dizide hem oyuncu hemde yönetmen olarak yer alan usta isim Nefes Nefese dizisi Mercan karakteri için Ezgi Şenler’i uygun gördü. Ezgi Şenler dizide güzelliği ve sadeliğiyle dikkat çeken bir Mercan’a hayat veriyor. Mercan ve Salih’in birbirlerine olan tertemiz aşkı izleyenleri etkisi altına alacak. Dizide her karakterin ayrı bir hikayesi var. Dizinin asıl kahramanı Rüya hiç görmediği annesinin Suriye’de yaşadığını öğrenir ve onu bulmak için girdiği tehlikeli macerada yolları kalabalık bir aileye sahip olan Yusuf’la kesişir. Nefes Nefese Mercan‘da bu ailenin bir parçasıdır. Dizide sık sık karşılaşacağımız bir isim.

Nefes Nefese Mercan kim?  Dizide Mercan karakterine hayat veren Ezgi Şenler 28 ocak 1993 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünden mezun olmuştur. Sanata olan ilgisi küçük yaşta başlamıştır. 9 yaşında Ankara Devlet Bale ve Operasında Çocuk Balesi bölümünde iki yıl eğitim almıştır. Profesyonel bir dansçı olan Ezgi Şenler dansın hayatında vazgeçilmez bir yeri olduğunu dile getiriyor.

Sanatın her alanına olan ilgisi onu oyunculuğa yönlendirmiştir. zaman içinde okulun tiyatro kulüplerinde ve tiyatro kollarında yer almaya başlamıştır. Kendini bu alanda geliştiren Şenler’in yeteneği kısa sürede fark edilmiştir. 2016 yılında ilk oyunculuk deneyimini Bodrum Masalı dizisiyle yaşamıştır. İlk dizi deneyimi olan Bodrum Masalı’nda Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe ile birlikte rol almıştır.

Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı Aslı karakteriyle kısa sürede geniş hayran kitlesine ulaşmayı başaran Ezgi Şenler Nefes Nefese dizisi ile tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Nefes Nefese Mercan karakteriyle diziye dahil olan Ezgi Şenler’e yeni rolünde başarılar dileriz…

Nefes Nefese Mercan kim sorusunun yanıtını sizler için paylaştık. Konuyla ilgili düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.