Nefes Nefese Yusuf’un Sevgilisi Kim? Şükrü Özyıldız’ın Sevgilisi Var mı


Güncelleme: 16 Ağustos 2018 : 09:43
0

2018’in yaz sezonunda Nefes Nefese dizisi Yusuf karakteri yakışıklılığı ve karizmatik yapısı ile ile izleyicilerin dikkatini çeken Şükrü Özyıldız sevgilisi yaşı boyu kısaca hayatı merak konusu oldu. Şükrü özyıldız’ın sevgilisi var mı Şükrü özyıldız’ın eski sevgilisi kim haberimizin devamında okuyabilirsiniz.

Şükrü Özyıldız daha önce 1992 doğumlu İstanbul’da dünyaya gelmiş aslen Bolulu olan ve stil danışmanlığı olarak hayatını idame ettiren Rabia Yaman’la 2 önce nişanlanmıştı.Güzel bir birlikteliğin ardından aile arasında yaptıkları nişan töreni ile evliliğe ilk adımı atmışlardı.

Şükrü özyıldız’ın sıkıştıran magazin muhabirleri arasında geçen bir konuşmada, oyuncuya evlilik tarihi yakın mı diye sorulunca Şükrü Özyıldız bu soruya ‘biz böyle iyiyiz şuan evlilik düşünmüyoruz’ cevabını vermişti.

Zaten aralarında sıkıntının olduğu düşünülen ikili bu sözlerin ardından nişanlısı Rabia Yaman’ın da bu olaya çok sinirlenmesinin akabinde nişanı attığı öğrenildi. Sosyal Medya hesaplarında samimi pozları vardı. Fakat her iki tarafta bütün fotoğrafları silerek takipleşmeyi de bıraktı.

Yakışıklı oyuncu kariyer basamaklarını bir bir tırmanırken aşk hayatındaki çalkantılarla da gündeme geliyor. Şükrü Özyıldız’ın sevgilisi var mı sevgilisinden neden ayrıldı yeni sevgilisi kim gibi izleyicilerin özellikle genç kızların ilgi odağı olan yakışıklı oyuncunun Şu an için açıkladığı bir ilişkisi yoktur. Sizden gelen haberlerle de haberimiz güncellenecek Şükrü Özyıldız’ın yeni sevgilisi hakkında bilgiler haberimizde yer alacaktır.