No: 309 2. Sezonu 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak? İşte Yayın Tarihi


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 08:28
8

Fox Tv’nin romantik komedi türündeki sevilen dizisi No 309, yeni sezon onayını aldı. Yayınlandığı günden itibaren başarısını koruyan dizinin 2. Sezon yayın tarihi açıklandı.

Gold Film’in bir yaz dizisi olarak planladığı No 309 izleyenler tarafından oldukça beğenildi.  Çarşamba akşamları yayınlanan dizi güçlü rakiplerine rağmen ayakta kalmayı başardı. Aynı gün aynı saatlerde Kara Sevda ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerle verdiği reyting mücadelesi Fox Tv’yi memnun etti.

No 309, gösterdiği başarıyla yeni sezon onayını almayı başardı. Peki No 309 yeni sezon yayın tarihi ne zaman? Yapılan açıklamalar ve sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiye göre dizinin temmuz ayında sezon finali yapmasının ardından en geç ekim ayında başlayacak.

Sezon boyunca Lale ve Onur’un ayrılıp barışmasını konu alan dizi artık farklı konularla ekrana gelmeli. No 309’un yeni sezonda bambaşka bir konuyla yayınlanacağı tahmin ediliyor. Fakat izleyicinin ilgisini çeken bir konu olması gerekiyor. Yoksa 2. Sezonun başında final yapması kaçınılmaz olacaktır.

Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı, Sumru Yavrucuk, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan ve Gökçe Özyol gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

No 309’un bir Kore dizisinden uyarlandığını biliyoruz. Dizinin orijinali aslında 24 bölümden oluşuyor. Fakat ülkemizde çok izlendiği için 59. Bölüme kadar yayınlandı.

No 309, yeni sezonu ile Ekim ayında Fox Tv’de.


No 309 2017-2018 2. Sezon Yeni Oyuncular ve Çıkan Oyuncular Kimler?<<<Tıkla


 

8 YORUMLAR

  1. çok iyi bir dizi bitmesin birkere zaten reytinglerde oldukça yüksek severek izliyoruz lale ve onuru cok seviyoruz

Comments are closed.