No 309 48.Bölüm Özet v fragmanı.17 Mayıs Neler Olacak


Güncelleme: 10 Mayıs 2017 : 15:56
2

Romantik komedi tarzıyla ekranlara gelen No 309 heyecan dolu bir bölümü daha geride bıraktı.Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan, Aslı Zengin, Banu Zengin ‘in kalemiyle ekranlara gelen No 309 kadrosunda ki Demet Özdemir (Lale Yenilmez), Furkan Palalı (Onur Sarıhan), Sumru Yavrucuk (Songül Şen), Nurşim Demir (İsmet Sarıhan), Sevinç Erbulak (Betül Sarıhan) yetenekli isimlerle ekranlara gelmeye devam ediyor.

17 Mayıs Çarşamba akşamları saat 20.00 de ekranlara gelecek olan No 309 48.Bölümde neler olacak? Onur ve Lale boşanma eşiğindeyken birden farklı şeylerle karşılaşırlar.Aile terapistine gitmelerine karar veren hakim Lale ve Onur u mutsuz ederken iki anneyi de çok mutlu eder. Anneler için ayrı bir umut ışığı olmuştur.

Onur da Lale de her şeyi hakimin istediği gibi yapmak zorunda kalacak ve sonunda doğru yolu bulmalarına vesile olacaktır. İlişkilerine baştan başlayıp birbirlerini üzmeden hayatlarına devam edeceklerdir. Bu ilişkilerini ne yönde etkileyecek merak konusu olmuştur.

https://www.youtube.com/watch?v=-qbzjW83br0

2 YORUMLAR

  1. Tabi okadar diziyi rezil etti hizli insanın aklı almıyor aynı adını sen koy gibi yazan çizen senarist adını sen koy ekibi gibi bu insanların aklı kötülüğe biri namusa çevirdi alev yener mehtap hep karı kocanın arasında hep 3 5 7 ağız var karı koca arasında karışan o keza kötülük insanların iliklerine kadar işlemiş tabiki bunları izleyicilerin midesini bulandırdı ve sıktı yeter artik demenin zamanı geldi ve geçiyor burada erol amca hanımı da dönüyor amca hanımının eviyle oğluyla geliniyor uğraşan varmı bu kadın hala ve oonurun arasinda işi gücü yalancılık sseytanlik yeter bunun gibilerin yüzünden diziler bitiyor yazanların bunu gözü görmüyor yazıyor kesimlerini nasıl eetkilediğini onur lale hiç yalnız kalmadılar bakü hep diziler bitiyor bazıları evlat kokusu yeni gelin ıstanbullu gelin ikisini de sevdimbunun gibi bazı diziler 3 5 9 si bölümde final yapiyor sizde bu kervana girdiniz ya bu çocuklarla değil erolaerol seviyesiz amca karısına pelinsuya amcanın evine de biraz huzursuzluk yapmadınız birazda onlarla oynamafunuz izlenen dizinin içine ettiniz boyle de layinuzi buldunuz ekibimiz tam bu saçmalıklar doldurmusunuz şimdide size bay bay hep iki kişiye oynamaz yapacak bişey yok şimdide 309 final mi yapıya yazıyorsunuz yorum dizi neyimize yorum yapalım sizin sacmaliklariniza el mi atalım canakmi tutalım yalanlarinizla ortak mi olalım yok arkadaş bizlerden paydos izlenizlemenin diziyi kendiniz bitirdiniz

Comments are closed.