No 309 Demet Özdemir’in Yeni Projesi Ne? Hangi Dizide Rol Alacak?


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 12:52
9

Fox ekranlarının sevilen dizisi No:309 geçtiğimiz haftalarda ekran macerasını sonlandırdı. Romantik komedi türünde ekrana gelen dizinin bitmesi dizinin takipçilerini üzdü. Peki No:309 dizisinin Lale’si Demet Özdemir’in yeni projesi ne? Ne zaman hangi kanalda başlayacak? İşte ayrıntılar…

2016 yaz mevsiminde başlayan dizi ilk sezonuyla büyük ilgi gördü. Özellikle Demet Özdemir ve Furkan Palalı’nın yakaladığı uyum dizinin seyrini olumlu yönde etkiledi.

Furkan Palalı’nın Yeni Projesi Ne? No 309’dan Sonra Hangi Dizide?

Fakat 2. sezonda ne yazık ki aynı başarıyı gösteremedi. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin ani kararla final yapma sebebi, aynı gün aynı saatlerde Meryem, Diriliş Ertuğrul ve Seven Ne Yapmaz dizilerinin gölgesinde kalması oldu.

Çilek Kokusu dizisi ile çıkış yapan Demet Özdemir, devamında yer aldığı projelerle her yaştan hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Sevimli, eğlenceli ve sempatik tavırlarıyla ekranların aranan ismi oldu.

Demet Özdemir hayranlarına kötü haberi verelim. Güzel oyuncu 2017-2018 sezonunda bir dizi projesiyle ekrana gelmeyecek. Bir süre dinlenmek istediğini söyleyen güzel oyuncu önümüzdeki sezon teklifleri değerlendireceğini açıkladı.

Demet Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçti. Çok yakında vizyona girecek olan filmin ismi Aşkın Dansı olarak açıklandı. Adından ve oyunculardan yola çıkarak filmin romantik komedi türünde olacağını söyleyebiliriz.

Siz Demet Özdemir’in kiminle aynı dizide olmasını istersiniz? Demet Özdemir kiminle partner olmalı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=hTOOBQTM_gs&t=70s

 

 

 

 

9 YORUMLAR

  1. Furkan palalı ile no309 oynamasını isterdim no309 lütfen devam etsinnnnnnnnnn nolursun çok yakışıyorlar

Comments are closed.