No309 Bitiyor Mu Final Tarihi Ne Zaman 2017-2018


Güncelleme: 6 Ekim 2017 : 16:58
56

No309 Final Mi Yapacak Sezon Finalimi 2017-2018

Fox Tv de beğenerek izlediğimiz Onur ve Lale’nin aşkına şahit olduğuz dizi bu sezon sonunda bitecek mi devam edecek mi?Fox tv ‘nin eğlenceli dizisi No 309 bu sezon devam edecek yapımlar arasında güçlü rakibi Diriliş karşısında ciddi bir mücadele verip yaz dizisi olarak çekilmesine rağmen bir sezon yayınlanan dizi önümüzde ki sezon da  eylül ayında da devam kararı aldı.

Kanallarda genellikle yaz dizisi olarak çekilen yapımlar sezon dizilerinin başlaması ile ekranlardan silinip gidiyor ancak No 309 için işler böyle olmadı. Çünkü dizinin oyuncuları ve konusu oldukça beğeni topladı.

Bu nedenle De diriliş’in başlaması ile başarısından çok bişey kaybetmeden listelerde 2. Yada 3. Sırada ki yerini hep korudu. Durum böyle olunca kanal beğeni ile takip edilen dizisini bitirmek yerine birkaç sezon daha devam ettirme kararı aldı.

Ancak dizi de şöyle bir şey yaşayabilir İlişki Durumu Karışık ilk yayınlandığı sezon büyük ilgi gördü ancak ikinci sezon birkaç bölüm sonra erken final kararı almak zorunda kaldı. Senaryo bir yerden sonra tekrara düştüğü zaman seyirci sıkılıyor ve diziyi takip etmeyi bırakıyor.

2. sezona daha sıkı hazırlanan dizi yeni oyuncu takviyeleri ile kadrosunu güçlendirmiş ve Erdal Özyağcılar gibi usta bir ismi de kadrosuna katmıştı. Ancak ne yazık ki istenen olmadı ve yapılan açıklamada sevilen dizi No 309’un 65. bölüm ile sezon finali yapma kararı aldı. Dizi 2. sezon yeniden ekranlara gelmişti ama bekleneni veremeyen dizi final kararı aldı.

Sizce No 309 ikinci sezonunda izlenir mi ilgi görür mü siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz yorumlarınız nedir?

56 YORUMLAR

  1. Nolluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrr

    Bitmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Comments are closed.