Ntv Haber Spikeri Erhan Ertürk Neden İstifa Etti? Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 14 Nisan 2018 : 23:42
1

Ntv haber spikerlerinden Erhan Ertürk’ün kanaldan istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. 15 yıldır Ntv ekranlarında başarıyla yaptığı görevinden kendi isteğiyle ayrıldığı açıklandı. 2003 yılından itibaren Ntv kadrosunda yer alan ve bu kanalla özdeşleşen Ntv haber spikeri Erhan Ertürk neden istifa etti? Neden ayrıldı? Erhan Ertürk’ün istifasının arkasında yatan gerçek ne?

Sektörün çekirdekten yetişen isimlerinden olan Erhan Ertürk profesyonelliğiyle adından söz ettiren, meslek etiklerine uygun hareket eden başarılı bir haber spikeri olarak tanınıyor. Meslek hayatına Atv haber merkezinde Ali Kırca’nın yanında başlayan, muhabirlik, editörlük ve spikerlik yanından yayın koordinatörlüğü de yapan Erhan Ertürk bugün itibariyle kanalla yollarını ayırdı.

Konuyla ilgili kanal tarafından ya da Erhan Ertürk tarafından sözlü yada yazılı herhangi bir açıklama yapılmadı. Fakat Ntv’nin de içinde bulunduğu Doğuş Grubunun  grubunun el değiştirmesiyle alakalı bir durum söz konusu olduğu kulislerde dolaşıyor. Şimdilik Erhan Ertürk’ün neden ayrıldığı sır gibi saklansa da en kısa zamanda konuyla ilgili bir açıklama yapılmasını bekliyoruz.

Her sabah güne başlarken kuşağında izlemekten büyük keyif aldığımız haber spikeri Erhan Ertürk’ün istifa haberi geniş bir kitlede büyük üzüntü yarattı. Özellikle Türkçenin doğru kullanılması hakkında hassasiyeti ile tanınan ve bu konuda takdir edilen başarılı haber spikeri Erhan Ertürk’ün Ntv’den neden ayrıldığı sorusu uzun süre gündemi meşgul edecek.  Erhan Ertürk meslekten tamamen mi ayrıldı yoksa başka bir kanalla mı anlaştı soruları ise akıllarda dolaşmaya başladı.

Erhan Ertürk Ntv’den neden ayrıldı neden istifa etti sorularının yanıtı resmi ağızlardan açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacaktır.

Ntv Haber Spikeri Erhan Ertürk Kim? 

1970 yılında İzmir’de dünyaya gelen Erhan Ertürk, 1993 yılından itibaren medya sektöründe her işi başarıyla yapan, 25 yıllık meslek hayatına editörlükten spikerliğe, yayın koordinatörlüğünden yöneticiliğe kadar bir çok başarı sığdıran Erhan Ertürk son 15 yıldır Ntv ekranlarında haber spikerliği yapmaktaydı.  Fakat bugün itibariyle Ntvdeki görevinden kendi isteğiyle ayrıldığı açıklandı. Çalıştığı kanallar; 1997-2001 Atv, 2001-2003 Star Tv, 2003-2018 Ntv.

Erhan Ertürk’ün  Ntv haber spikerliğinden istifa etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? 

Comments are closed.