O Ses Türkiye 2018 Şampiyonu Kim Oldu? 4 Şubat Finali


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 00:31
0

Tv8’in şarkı ve müzik yarışması O Ses Türkiye’nin sevilen programında final heyecanı yaşandı. 4 isim 4 Şubat akşamı için müthiş bir performans sergilediler. Tabi diğer yandan Acun’un da bazı sürprizleri oldu. Muhteşem bir geceydi. Peki o geceye bir isim damga vurdu. O Ses Türkiye’nin 2018 şampiyonu kim oldu? 

Önce gecenin finalistlerini tanıyalım. Gecenin finalisti olmak için yarışan isimler Lütfiye, Oğulcan, Yener-Ümit, Nihat oldular. Bu isimlerden Oğulcan ve Nihat ilk elenen iki isim oldular. Lütfiye ve Yener-Ümit ikilisi arasında kıyasıya bir final kağışması yaşandı. Her iki yarışmacıda 2şer şarkı okudular ve seyirciden gelecek oylarla geceye damga vurmaya çalıştılar. Finalde Lütfiyenin ilk  şarkısı Duyanlara Duymayanlara oldu. Yarışmacıların ikinci okudukları şarkılar ise şunlardı; Yener ve Ümit ikilisi Gözleyi Gözleyi deyişini okudular.

[kirmizitext]O Ses Türkiye Ümit ve Yener Kimdir? Hangi Şarkıyı Söylediler?[/kirmizitext]

İkinci finalist Lütfiye ise Kimse Bilmez şarkısını okudu. Ve gecenin şampiyon Lütfiye oldu. Gelen smsler ile en çok oyu alan yarışmacı gecenin birincisi oldu. Tebrik ediyoruz.