O Ses Türkiye 2018 Yılbaşı Kim Hangi Şarkıyı Söyledi?


Güncelleme: 29 Aralık 2017 : 23:08
1

Acun Ilıcalı 2018 Yılbaşı özel programında O Ses Türkiye ile ekranlarda olacak. Yine bomba konuklarla yeni yıla girecek olan seyirciler TV8 ekranlarında muhteşem ve unutulmaz bir gece yaşayacaklar. 2017’nin son saatlerini birbirinde ünlü isimlerle yine birbirinden güzel şarkılar eşliğinde geride bırakacaklar.  Peki o gecede O Ses Türkiye 2018 Yılbaşı Özel Ünlüler Hangi Şarkıları Söyledi? Hangi konuklar yarışmaya katıldı, juri üyeleri kimlerdi? İşte 2018 yılbaşı özel programıdan O Ses Türkiye’deki konuklar ve söyledikleri şarkılar. Peki hangi ünlüler2018 yılbaşı gecesi O Ses Türkiye’de olacak? İşte programa katılacak olan ünlülerin isimleri.

Cem Yılmaz, Ozan Güven, Pınar Deniz, Halil Ergün, Cenk Tosun, Gizem Karaca, Kerem Tunçeri, Tolga Sarıtaş,Erkan Petekkaya, Defne Samyeli, Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak, Oktay Vural, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Seda Bakan, ve Aleyna Tilki. Ve işte ünlülerin söylediği şarkılar.

Ozan Güven-Cem Yılmaz programın belkide onur konukları. Cem Yılmaz programda Oktay Vural ile “Haydi Gidelum Haydi”  şarkısı ile konukları coşturacak. Oya ve Bora’nın seslendirdiği Sevmek Zamanı ( biz dünyayı çok sevdik ) şarkısını seslendiren ünlümüz Pınar Deniz‘dir. Bu Ne Sevgi Ah şarkısı ile Halil Ergün sizlerle olacak. Cenk Tosun Hoş Geldin şarkısı ile, Gizem Karaca ve Kerem Tunçeri yabancı bir şarkı seslendirecekler. Kızların sevgilisi Tolga Sarıtaş ise Duman’ın Senden Daha Güzel şarkısı ile kulaklarımızın pasını silecek, yani umarım 🙂 Erkan Petekkaya ise Haluk Levent’in Sevenler Ağlarmış şarkısı ile geceye damga vuracak. Defne Samyeli Beni Kesmiyor şarksını, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti Bülent Ortaçgil’in söylediği Sensiz Olmaz şarkısı seslendirmektedir. Oktay Vural ve Cem Yılmaz Haydi Gidelum Haydi şarkısı ile Zafer AlgözSeda Bakan ikilisi Sefa Geldiniz Dostlar şarkısı ile ekranlara gelecek. Aleyna Tilki ise Sil Baştan şarkısı ile konuklara güzel anlar yaşatacak.


Tv8 2018 Yılbaşı Akşamı Yayın Akışı<<<tıkla


O Ses Türkiye 2018 Yılbaşı Özel Programı Tanıtımı

https://www.youtube.com/watch?v=5zluIsFZTUw

 

Comments are closed.