O ses Turkiye Lütfiye mi Ümit Yener mi? Sende Yorumla Destek ol


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 00:05
0

O Ses Türkiye de heyecan dorukta. Tv8 ekranlarının vazgeçilmezi olan O Ses Türkiye final heyecanı herkesi sardı. Lütfiye mi yoksa ümit yener mi birinci olacak. Büyük Ödülün Sahibi Kim olacak? Arabayı kim alacak. Sende oyunu kullan ve tarafını belli et.

Tüm oylar saat tam 12 de bitecek ve sonuç açıklanacak. Survivor final de kim kalacak kim elenecek? Acun arabayı kime verecek? Survivor severler oy kullanırken yener mi yazacak yoksa Lütfiye mi? Lütfiye Ümit Yener çiftine göre biraz daha pasif kaldı gibi ama kulağa hoş gelen sesi ile son anda oyların açıklanmasıyla her şey değişebilir. Umut Yener çifti son söylediği şarkıyla da gönüllere taht kurmayı başardı.

Sizde tarafınızı belli etmeyi isterseniz tamamen ücretsiz olan yorum kısmına O Ses Türkiye final de kalmasını istediğiniz yarışmacının adını yazabilirsiniz. Birde birinciliği almasını istediğiniz yarışmacının ne için birinci olmasını istiyorsunuz hangi şarkısını daha çok beğendiğinizi yazarsanız diğer yarışmacılar için ufuk açmış olursunuz.