Korkuyorum Baba Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 9 Kasım 2018 : 14:29
0

Savaşçı, Şefkat Yerimdar ve Avlu dizilerinin yapımcısı Limon Film’in yeni dizisi Korkuyorum Baba’nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin mekanları da özenle seçiliyor. Dizini nerede çekileceği ve dizi setini nereye kurulacağı merak ediliyor. Korkuyorum Baba Dizisi çekim yerleriyle ilgili haberlerin detayları yazımızda.

Hayri Aslan’ın patronluğunu yaptığı Limon Film, geçtiğimiz Korkuyorum Baba Dizisi ile gündeme gelmiş ancak dizi rafa kaldırılmıştır. Ancak bu sene dizinin çekimlerine başlanıldı. Cast çalışmalarının devam ettiği yapımın şuan için belli olan oyuncuları Barış Falay ve çocuk oyuncu ise Can Mutlu’dur.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise daha önce Karadayı, Tatlı Küçük Yalanlar ve Hayat Şarkısı gibi dizilerin de yönetmenliğini yapmış Cem Karcı oturdu. Ancak yönetmen Karcı asıl anlaşması olan Gülperi dizisi ile anlaştığı için Oğlum dizisinin sadece ilk 3 bölümü için kamera karşısına geçecek. Daha sonra yapılan bir değişiklikle  Poyraz Karayel’in yönetmenliğini yapmış olan Çağrı Vila Lostuvalı oldu. Peki Korkuyorum Baba Dizisi çekimler nerede yapılacak?

Çekimler ilk olarak İstanbul’da yapılacak. İstanbul’un çeşitli semtlerinde yapılacak olan çekimler için bir kaç mekan kiralandığı ise gelen bilgiler arasında. Dizi seti ekibi rahat çalışmak için şimdilik dizi setinin yerini saklıyorlar. Ancak bilgilere ulaştıkça bu yazımız altında sizlere ulaştıracaz. Diğer merak edilen husus ise dizinin konusu. Korkuyorum Baba Dizisinin konusu ise kısaca şöyle;

Hasta olan oğlunu hayatta tutmak için mücadele edecek olan bir babanın öyküsü ekranlara gelecek. Dizide oğlu için her şeyi göze alabilecek bir babanın dillere destan hikayesi izleyici ile buluşacak. Güncel bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.Korkuyorum Baba Dizisi için iyi seyirler diliyoruz.