Oğul Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 23 Ağustos 2017 : 21:51
1

Oğul dizisi ne zaman başlıyor? Oğul dizisi hangi günler yayınlanacak? Oğul dizisi tanıtım fragmanı izle? Oğul dizisi jenerik müziği?

Fox Tv’den 2017-2018 sezonu başlarken yepyeni bir dizi daha geldi. Fragmanı ile dikkatleri üzerine çeken dizi konusu hakkında gizemini korurken hakkında bazı bilgiler netleşmeye başladı.

Oğul Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? <<<tıklayınız

Birçok kesinleşen dizinin fragmanı yayınlanmazken Oğul dizisi, oyuncu kadrosu öncesinde tanıtım fragmanını yayınlayarak izleyicilerini şaşırttı. Biz de diziyle ilgili bilgileri sizler için araştırdık.

Oğul dizisinin Eylül ayının başlarında Fox Tv ekranlarındaki yerini alması bekleniyor. Fox Tv ekranlarında Pazartesi akşamları Deli Gönül, Çarşamba akşamları Bu Sayılmaz, Perşembe akşamları Milyonluk Resim, Cuma akşamları Şevkat Yerimdar ve hafta sonu da İlk Buluşma programı yayınlanıyordu.

Oğul dizisi, Fox Tv yayın kuşağı içerisinde kendisine Salı akşamları için yer bulabilir. Ancak geçtiğimiz sezon başlayan ve ikinci sezonuna devam eden dizilerin sonbaharda ekranlara geri dönmesi ile birlikte kanalın yayın kuşağı daha da sıkışacak.

Fox Tv, yeni dizisi Oğul için gün arayışlarına başladı. Ancak henüz dizinin günü belli olmadı. Bizim Hikaye dizisini de yeni sezonda izleyicisi ile buluşturacak olan kanal, yoğun dizi programında dizilerine yer bulmak için zorlanabilir.

Siz diziyi merak ediyor musunuz? Oğul dizisinin hangi gün yayınlanmasını istersiniz? Oğul dizisini hangi gün ekranlarda görmek istersiniz? Diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz? Cevaplarınızı bekliyoruz…

https://www.youtube.com/watch?v=ZVjg99MEmHA

1 YORUM

Comments are closed.