Oktay Kaynarca’nın Yeni Sezon Projesi Ne? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 01:03
2

Sosyal medya hesabından diziden ayrılacağı sinyallerini veren Oktay Kaynarca’nın 2018 yeni sezon projesi şimdiden merak konusu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu şimdi hangi karakterle karşımıza çıkacak? 

Kurtlar Vadisi dizisiyle hayatımıza giren ve kısa sürede herkesin beğenisini toplayan Oktay Kaynarca Kurtla Vadisi dizisinden de hiç beklenmedik bir anda ayrılmıştı.

Şimdi hiç beklenmedik bir anda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden de aynı şekilde ayrılacağının mesajını veren Oktay Kaynarca 2017-2018 sezonunda tekrar kamera karşısına geçmeyecek gibi görünüyor.

Bir diğer olasılık ise Oktay Kaynarca’nın senaryo gereği diziden ayrılacağı fakat ilerleyen bölümlerde hiç beklenmedik bir anda diziye geri döneceği yönünde.

Oktay Kaynarca’yı daha önce hep sert mafya rollerinde görmeye alışık olduğumuz doğru. Fakat kendisi bundan sonraki projelerinde bambaşka karakterlerle izleyici karşısına çıkmak istediğini belirtti.

Başrollerinde Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer ve Sabina Toziya gibi güçlü oyuncuların yer aldığı dizinin Hızır Beyi Oktay Kaynarca diziden ayrılınca tüm dengeler alt üst olacak.

Oktay Kaynarca’nın sosyal medya üzerinden yaptığı  “Yol ayrımları vardır bazen yolculuklarımızda, isteyerek ya da istemeyerek. O ayrımlarda belli olur gerçek dostluklar arkadaşlıklar, kimin kimi nasıl taşıdığı, nasıl değer verdiği aslında nereye koyduğu. Yolculuk devam eder etmesine etmelidir de, bazen azalarak da çoğalabileceğimizi unutmadan” açıklaması dizi setinde yaşadığı yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrıldığını akıllara getiriyor.


Oktay Kaynarca Eşkiya’dan Ayrılıyor mu?<<<Tıkla


Sizce Oktay Kaynarca nasıl bir karakteri canlandırmalı? Oktay Kaynarca’yı hangi rolde görmek istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Ayrilmasin lütfen!!!! biz onun için izliyoruz diziyi oyunculuğu super onun yerine başkasini dusunemiyrz.

Comments are closed.