Ölü Bulunan Mısırlı İş Adamı Mohhamed Abdelkawy Neden Öldürüldü?


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 15:04
0

Ölü Bulunan Mısırlı İş Adamı Mohhamed Abdelkawy’ı kim yada kimler neden öldürdü? 2 Ekimden beri kayıp olan iş adamı Mohhamed Abdelkawy’nin 8 ekimde bir şöp taşıma aracında elleri bağlı olarak halde ölü bulunduğu bilgisi geldi. Müge Anlı’nın programına başvuran iş adamının oğlu yardım istemiş ve babasının kaybolduğunu söylemişti. Müge Anlı tarafından adli tıp kurumuna yönlendirilen iş adamının yakınları babalarının öldürüldüğü bilgisine ulaştılar.

Tabi akıllardaki soru ise Mısırlı İş Adamı Mohhamed Abdelkawy Neden Öldürüldü? Kim ya da kimler tarafından öldürüldü?

Peki olaylar nasıl gelişiyor. İş adamı mısır’dan evlenmek için İstanbul’a geliyor. Bir kadınla tanışıyor ve onunla evlenmek için İstanbul’a geliyor. İstanbul’da bir otelde kalıyor. Otel görüntüleri inceleyen Müge Anlı bazı adamlarla otelin lobisinde buluşuyor. Suriyeli bir adam arabayla geliyor. Otel’in lobisinde görüşüyorlar ve çıkıp başka bir araca biniyorlar. Sonrası ise meçhul.

Şu bilgiler net ki iş adamı Mısır’dan evlenmek için İstanbul’a geliyor. Büyük bir ihtimal bir ekip tarafından kandırılan iş adamı bir kumpasa kurban gidiyor ve öldürlüyor.