Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Fragman ve İpuçları.12 Mayıs Neler Olacak


Güncelleme: 5 Mayıs 2017 : 14:36
0

Sultan Abdülhamid en derin bir şekilde yaralandı.Kendisine ve devletine milletine en sadık askeri Yüzbaşı Celal şehirlik mertebesine erişti. Bununla kalmayan düşmanlar daha hassas bir noktadan vurmak için plan yapıyor.Bu hassas nokta olan Ayasofya’yı alabilecekler mi? Sera Hedaya Saraya dönmenin kendisi için kaçınılmaz olduğunu biliyor. Zehrin panzehrinin sarayda olduğunu biliyor. Çelişki içinde olan Sara ideallerini mi yoksa canını mı seçecek?

Diğer tarafta ise Ömer hala Hiram ın izini sürüyor. Hiram’ın çiftlikten aldığı domular için nasıl  bir plan yapacağını merak ediyor.Hiram ise yine hainliğin peşinde bu kez hedefine talebeleri alan Hiram neler yapacak heyecanla bekliyoruz.

Basil’in düşman tarafına katılmasıyla iyiden iyiden yiye güçlenen karşı taraf ,müslmanlarla encenebileri birbirine düşürmek için ellerinden ne geliyorsa yapmaktadırlar.Silahları ele geçirir geçirmez kan dökmemek için  başka engel kalmayacak.Haremde ise aşk acısı çekenler kıvranmakta devam ediyor. Bir tarafta aşkından yataklara düşen Naime diğer tarafta kardeşinin yerine koyduğu Naime nin Kemallettin’e aşık olduğunu öğrenen Hatice ne yapacağını bilemez halde ortalıklarda dolanır.