Payitaht Abdülhamid 13 Nisan Cuma Neden Yayınlanmadı?


Güncelleme: 11 Nisan 2018 : 13:26
0

Atv’nin ilgiyle takip edilen tarih konulu dizisi Payitaht Abdülhamid 13 nisan cuma yeni bölümü ile 20.00’da ekrana gelmesi bekleniyordu. Fakat dizinin yeni bölümü her zamanki yayın saatinde ekrana gelmedi. Dizinin takipçileri Payitaht Abdülhamid 13 nisan neden yok, neden yayınlanmıyor, ne zaman yayınlanacak sorularına yanıt aradı.

Payitaht Abdülhamid 13 nisan cuma rutin yayın saatinden 1 saat geç ekrana gelecek. Çünkü Trt1  ekranlarında o gün kandil olması nedeniyle Miraç Özel Programı var. Payitaht Abdülhamid 13 nisan cuma 46. bölümü kandil programı dolayısıyla 21.00’da yayınlanacak. Dizinin takipçileri 1 saat ekrana geç gelmesi planlanan dizi için var mı, yok mu, neden yok, neden yayınlanmıyor, sorularını araştırdı.

Trt her kandil olduğu gibi Miraç kandili için de yayın akışında kandil özel programına yer veriyor. Bu konuda kesinlikle taviz vermiyor. Geçtiğimiz haftalarda aynı durum Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi için de yaşandı. Dizi kandil programından dolayı geç yayınlandı.

Payitaht Abdülhamid 13 nisan cuma yeni bölümü ile 21.00’da ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı hatırlayalım. Parvus canını Abdülhamid’in merhametine bırakırken aslında hain bir komplonun da planını yapar.  İçeriden  Karaso, dışarıdan Gertrude Bell ve Sabahattin Abdülhamid’i kıskaca alırlar. Karaso’nun fitilini yaktığı ateş bütün sokakları sarar.

Fehim Paşa, Meyyit’in yardımıyla şer ittifakının Abdülhamid’e kurduğu hain komployu çözebilecek midir? Abdülhamid ayaklarına dolanan bu hain tuzaktan kurtulmayı başarabilecek mi?

Payitaht Abdülhamid 13 nisan cuma yeni bölümü ile 21.00’da Trt ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.