Payitaht Abdülhamid 3. Sezon (2018-2019) Yeni Gelen Oyuncular Tam Kadro


Güncelleme: 25 Ağustos 2018 : 11:07
0

54.Bölümü ile 3. Sezona başlayacak olan Payitaht Abdulhamid yeni oyuncularla yoluna devam etmeye hazırlanıyor. 2018 Eylül ayı içerisinde yeni sezon(3. Sezon) startını verecek olan diziye hangi yeni oyuncular dahil oldu? Hangi oyuncular diziye veda etti. İşte detaylar.

Trt1 ekranlarında izlenme rekorları kıran dizi Payitaht Abdulhamid seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor. ES Film’in yapımcılığında ekranlara gelen Payitaht dizisi Serdar Akar’ın yönetmenliğinde evlerimize konuk oluyor.

[kirmizitext]Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Ne Zaman Başlayacak? için tıklayınız[/kirmizitext]

Senaryosunu Osman Bodur ile Uğur Uzunok’un kaleme aldığı dizinin müizklerini ise Yıldıran Gürgen yapıyor. Diziye her geçen gün yeni oyuncuların giriş yaptığı bilgisi geliyor. Buda dizinin fanlarını heyecanlandırmış durumda. Sizler için Payitaht Abdulhamid dizisine yeni 3. Sezonda kimlerin girdiğini bu yazımızda derledik. İşte dizinin yeni oyuncuları.

Payitaht Abdülhamid 3. Sezon (2018-2019) Yeni Gelen Oyuncular

‘En İyi Oyuncu’ dalında Altın Portakal Ödülü de olan oyuncu Hakan Yufkacıgil, TRT’nin fenomen dizisi ‘Payitaht Abdülhamid’de İşkodralı Celalettin Paşa rolünü canlandıracak.

Gürkan Uygun

Güven Kıraç

Başak Danışman

Alay Cihan

Sedef Avcı(Zeynep)