Payitaht Abdulhamid Dizisi Ne Zaman Bitecek ?Tuttu Mu Beğenildi Mi?


Güncelleme: 17 Mart 2017 : 10:30
18

Trt 1 Ekranlarında yayınlanmaya başlayan tarihi dizi Payitaht Abdülhamid dizisi oldukça maliyetli hazırlıkları ciddi anlamda zaman alan setinin kurulması yaklaşık iki sene süren külfetli bir dizi . Bu kadar emeğe karşılık beklenen başarıya ulaştı mı? İlk haftalarda Payitaht Abdulhamit beklenin çok altında kalarak yapımcıları hayal kırıklıklığına uğrattı. Ancak bu durum uzun sürmedi üçüncü bölümden sonra ciddi bir sıçrama yapan dizi Reyting listelerinin ilk sırasına yükseldi.Peki Abdülhamid Dizisi Ne Kadar Devam Edecek?

Abdulhamid dizisi yayınlanmaya başlamadan önce 39 bölüm olarak çekileceği Trt ile anlaşmanın bu şekilde yapıldığı dizinin yapımcısı Es grup tarafından duyuruldu. yaklaşık olarak 4 Sezon ekranlara gelecek dizinin başarısı devam ettiği takdirde çekimler devam edecektir. Bu sezon ekranlara veda edecek olan kanalın bir diğer dizisi Ertuğrul’un bitmesi ile Abdülhamid dizisi daha popüler olacaktır.

Kanalın belli bir dönemi anlatan tarihi dizileri hep çok rağbet görüyor. Bu dizide de aynı şeyler yaşanacak oyuncuların performansları senaryonun akıcılığı dizinin keyif ile izlenmesini sağlıyor. Ancak bir takım eksikliklerde yaşanmıyor değil. Siz Payitaht Abdülhamid Dizisini Nasıl buldunuz dört sezon devam ettiği takdirde izlenir mi Yorumlarınızı Aşağıda ki Yorum Kısmında Paylaşabilirsiniz

 

18 YORUMLAR

  1. Dizi harika ümmet olma bilincini biz müslümanlara çok güzel bir şekilde aşılıyor inşallah yaşanan olayları çarpıtmadan sağlam bilgiler doğrultusunda ilerliyorlardır

  2. İzlerken gercekten gurur duyarak büyük zevkle izliyorum devam etmedini istiyorum.Ayrica bu sekilde guzel tarihi filimler izlemek osmanli yi izliyerek öğrenmek cok guzel.

  3. lüfen ama lütfe devam etsin hayatımda bu kadar güzel bür düzü görmedim türkiyeye gelmedi dahada geleceğini zannetmiyorum

  4. kesinlikle gercek tarih anlatımının dışına çıkmadan bir yol izlenecekse devam edilmeli zira bu yüce padişahın tahttan indirildikten sonra neler yaşadığını tam bilemiyoruz.severek takip ediyoruz.

  5. Kesinlikle devam etmeli.. Özellikle tahttan indirildikten sonraki dönemler de ablatılmalı. Anlatılmalı ki nebüyük bir deha oldugu anlaşılmalı

  6. Recep.Bize özlemini çektigimiz ecdadımızın dinimize vatanımıza nasıl fedakarlıklarla yaptıkları hizmetleri yaşatıyor ve bizlerede nasıl yaşamamız gerektiğinin ölçü ve örneğini gösteriyor ümidim oki Abdül hamidi oynıyan sayın sanatçımızada o rol tıpa tıp oturmuş inanç ve itikadıyla ibadetleriylede aynı safiyet ve gayretini göstermesini çok arzu ediyorum.layıkıyla rolünü üstlenerek başarıylada götürüyor ve o rol ona çok yakışmış bu azimlede ömrünü tamamlaması temenni ve arzumdur istek ve dua bizden tevfik Allahdan teşekkür eder başarılarınızı dilerim kolay gelsin.

  7. Recep.Bize özlemini çektigimiz ecdadımızın dinimize vatanımıza nasıl fedakarlıklarla yaptıkları hizmetleri yaşatıyor ve bizlerede nasıl yaşamamız gerektiğinin ölçü ve örneğini gösteriyorsunuz ümidim oki Abdül hamidi oynıyan sayın sanatçımızada o rol tıpa tıp oturmuş inanç ve itikadıyla ibadetleriylede aynı safiyet ve gayretini göstermesini çok arzu ediyorum.layıkıyla rolünü üstlenerek başarıylada götürüyor ve o rol ona çok yakışmış bu azimlede ömrünü tamamlaması temenni ve arzumdur istek ve dua bizden tevfik Allahdan teşekkür eder başarılarınızı dilerim kolay gelsin.

  8. Bu dizi bize ahlâkı, islamiyeti, tarihi ve Allah sevgisini yansıtan bir güzelliktir. bu dizi bizim geçmişimizi anlatan ve bizlere gerçeği, geleceği ve Hz. Peygamberimizin varlığını hissettirendir. Bu kadar güzel bir dizi dünya genelinde yoktur ve olmayacaktır. Bu dizi insanları duygulandırandır! Bu diziyi yapan insanlar ne iyi insanlardır Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim! Ben buraya sizlere duygularımı ifade ettiğim için sizlere bu sözleri yazıyorum lütfen sizden isteğim bu dizinin biz insanlar için daha fazla uzatılmasıdır. Bazı insanlar için bu dizi değersiz olabilir. O insanlar kafasını telefondan ve sosyal ağdan kaldıramayandır. Onlar sosyal ağın etrafına yapışıp, kalmış insanlardır. O, insanlar izlemiyor diye bizi bu diziden mahrum bırakmayın ben hayatımda bunun kadar güzel bir tarih dizisi görmedim bu diziyi bizler için devam ettirecek olan insanları Yüce Allah ödüllendirsin istediği amaçlara ve gâyelere ulaştırsın. Lütfen bakın bütün insanlık adına Allah’ı ve Kur’an-ı seviyorsanız bizler için bu diziyi devam ettirin. Bu diziye kattığınız müzik kadar ne güzel bir ses, bu diziye kattığınız kardeşlik kadar ne güzel bir sevgi duydum hayatımda. Lütfen bu diziyi Allah için devam ettirin eminim ki Allah bu diziyi devam ettirdiğiniz için sizlerle gurur duyuyordur.

  9. İnsaallah devam eder. Cok begenerek izliyorum. ahlaksızlığın hava gibi su gibi tabii bir hal aldığı şu zamanlarda boyle dizilere insanların cok ihtiyaçları var allah devamini nasip etsin.

  10. Muhteşem her bölümünü heyecanla beklediğim ve sezon finali ile tüyleri urperten seneryosu içimi titretti. Eylül ayına kadar nasıl sabredecegim bilmiyorum . Yillarca devam etse izlerim. Yapımcıların emeğine sağlık

  11. Super bir dizi yalansiz ve gercegi yansitan bir dizi bence uzun bir sure devam etmeli. Nekadar izun okursa olsun cihan padisahimizi ve tarihimizi anlatmaya yyetmez

  12. Tarihi bir dizi olarak(yakın tarih) günümüzle bağdaşabilmesi açısından bitmemesi gerekir. Herkesin ellerine sağlık. O dönem dönen her tür entrika bugün de var. Uyanık kalmamız açısından bize önder bir dizi.

Comments are closed.