Payitaht Abdülhamid Lord William Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 15:11
1

Payitaht Abdülhamid dizisinde Lord William karakterine can veren oyuncu kim? Lord William karakteri ile tanıdığımız oyuncu daha önce hangi dizilerde rol almıştı?

Başarılı oyuncu Bülent İnal’ın Osmanlı padişahı II. Abdülhamid Han’ı canlandırdığı Payitaht Abdülhamid dizisi yeni transferleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Diziye son katılan isimlerde birisi de Lord William karakteri ile Ercüment Fidan oldu.

Payitaht Abdülhamid Söğütlü Osman Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Filinta, Diriliş Ertuğrul, Son Destan gibi dizilerle birlikte başarısını arttıran TRT 1 kanalı, geçtiğimiz sezonda Son Destan’ın final yapmasının hemen ardından Payitaht Abdülhamid dizisinin hazırlıklarına başlamıştı. Dizi, yapılan hazırlıkların ardından sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olmuştu. Bu nedenle ikinci sezon onayını alan ve ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkan dizi Lord William adıyla Ercüment Fidan‘ı da kadrosuna dahil etti.

Payitaht Abdülhamid Lord William Kimdir? (Ercüment Fidan Kimdir?)

1969 doğumlu olan oyuncu Açık Öğretim Fakültesinden mezun olmuştur. İstanbul doğumlu olan oyuncu 2000 yılında yayınlanan Hayat Bağları dizisinde rol almıştır. Ekmek Teknesi, Güzel Çirkin, Benim İçin Üzülme, Arka Sokaklar, Güzel Köylü, Filinta, Kurtlar Vadisi, Beyaz Karanfil gibi dizilerde rol almıştır.

Ercüment Fidan, en son Fox Tv’nin en çok sevilen ve izlenen dizilerinden birisi olan Savaşçı’da Tepegöz Zülküf Keskin olarak karşımıza çıkmıştır. Diziden ayrılmasının ardından Payitaht Abdülhamid dizisinde Lord William olarak giriş yapmıştır.

Ercüment Fidan, yaptığı bir röportajda kötü karakterlerin üzerine yapıştığını, aslında iyi rollerde de yer almak istediğini belirmişti. Ancak Lord William karakteri de pek iyi bir karaktere benzemiyor.

Sizce ünlü oyuncu yeni rolüne uyum sağladı mı? Lord William karakteri ile Ercüment Fidan’ı Payitaht Abdülhamid dizisinde görmekten memnun musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Payitaht Abdülhamid Selim Paşa Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Comments are closed.