Payitaht Abdülhamid Mislimelek Kim? Gerçek Adı Ne Gerçek Tarihte Var Mı


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 00:15
1

Tüm zamanların en iyi tarih dizilerinden biri olan Payitaht Abdülhamid geniş oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil etmeye devam ediyor. Cuma akşamları yayınlanan ve geçmişin tozlu sayfalarını günümüze taşıyan Payitaht Abdülhamid tüm heyecanıyla devam ederken diziye 3 yeni isim katıldı. Bu isimlerden biri de Mislimelek karakterine hayat veren genç oyuncu Buse Varol oldu. Peki Payitaht Abdülhamid Mislimelek kim? Gerçek adı ne, gerçek tarihte var mı? Payitaht Abdülhamid Mislimelek‘e dair tüm detaylar haberimizin devamında…


Payitaht Abdulhamid Prenses Efsun Kimdir? Nur Fettahoğlu


Diziye yeni dahil olan Mislimelek; Prenses Efsun ‘un kız kardeşidir. Prenses Efsun karakterine ise diziye yeni dahil olan  Nur Fettahoğlu hayat veriyor. Güzeller güzeli Mislimelek, iyi huylu ahlaklı ve tertemiz bir kızdır. Ablasına yürekten bağlı onun sözünden çıkmayan Mislimelek diziye 40. bölümden itibaren dahil olacak. TRT1 ekranlarında yayınlanan Es Film’in yapımcılığını üstlendiği cuma akşamları ekrana gelen Payitaht Abdülhamid usta oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dizi. 40. bölümden itibaren katılacak 3 değerli oyuncuyla yeni heyecanları beraberinde getirecek. Nur Fettahoğlu, Buse Varol ve Erkan Avcı’nın dahil olduğu Payitaht Abdülhamid ekran macerasına hız kesmeden devam ediyor.

Payitaht Abdülhamid Mislimelek karakterine hayat veren Buse Varol son zamanların magazin gündeminden düşmeyen isimlerinden . Son olarak Dostlar Mahallesi dizisinde izlediğimiz güzel oyuncu aynı projede tanıştığı Alişan ile aşk yaşıyor. Buse Varol 1990 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini öğretmenlik üzerine yapmıştır. Bir süre stajyer öğretmenlik yapmış fakat 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik yarışmasından sonra kariyerine oyunculuk alanında devam etme kararı almıştır.

Ümit Çırak, Müfit Aytekin, ve Mota Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almıştır. İlk olarak Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterine hayat vermiştir. Akabinde Arka Sokaklar’da Yasemin isimli bir olis memurunu canlandırmıştır. Kusursuz fiziği ve güzelliğiyle ön plana çıkan Buse Varol 1.74 boyunda ve 56 kg ağırlığındadır. Son olarak Dostlar Mahallesi dizisinde rol almış fakat dizi düşük reytinglerden dolayı kısa sürede final yapmıştır. Fakat bu dizi onun için hayatının dönüm noktası olmuştur. Hayatının aşkı Alişan ile tanışmış ve böylece kısa sürede herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Öncesinde oldukça silik bir isim olan Varol bu aşk sayesinde yapımcıların peşinden koştuğu biri haline geldi.

Payitaht Abdülhamid gibi güçlü prodüksiyonlu, usta oyunculara sahip aynı zamanda reytingleri yüksek bir dizide rol almak Buse Varol’un kariyeri için oldukça iyi bir adım olacak. Başlıca rol aldığı projeler, Tozlu Yollar, Kış Güneşi, Sevda Kuşun Kanadında ve Şehrin Melekleri…

Payitaht Abdülhamid Mislimelek kim sorusunu sizler için yanıtladık. Buse Varol’a yeni rolü Payitaht Abdülhamid Mislimelek ile başarılar dileriz.

1 YORUM

Comments are closed.