Payitaht Abdülhamid Pakize Kim? Hangi Diziden Tanıyoruz


Güncelleme: 4 Mart 2018 : 04:07
0

Hemen hemen bütün kanallarda rastladığımız tarih konulu dizilerden biri olan Payitaht Abdülhamid oyuncu kadrosunu yenileyerek yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz bölüm dizinin kadrosuna Nur Fettahoğlu ve Buse Vural’ın katıldığı açıklanmıştı. Ünlü isimlerin dizide hangi karakterlere hayat vereceği herkes tarafından merak ediliyordu. Buse Vural dizisi Prenses Pakize rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Peki Payitaht Abdülhamid Pakize kimdir? Payitaht Abdülhamid Prenses Pakize hakkında tüm merak edilenler…


Payitaht Abdulhamid Prenses Efsun Kimdir? Nur Fettahoğlu


Payitaht Abdülhamid Pakize rolüne hayat veren Buse Varol son dönemlerde şarkıcı Alişan ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmüyor. Buse Varol ve Alişan 2018 sezonu başında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Dostlar Mahallesinde birlikte rol almıştı. İkilinin aşkı bu dizide başlamış ve kısa süre içinde ikisi de magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri olmuştu. Dizi kısa sürede final yapsa da Alişan ve Buse Varol aşkı dolu dizgin devam ediyor.

Son günlerde Alişan’ın sevgilisi Buse Varol kim sorusuna yanıt ararken güzel oyuncunun Payitaht Abdülhamid kadrosuna katılmasıyla bu soru Payitaht Abdülhamid Prenses Pakize kim şeklini aldı. Şimdi sosyal medya ve diğer platformlarda Payitaht Abdülhamid Pakize kim sorusu sorgulanıyor. İşte güzel oyuncu hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında.

Payitaht Abdülhamid dizisinde Abhazya Presinin küçük kızı, Prenses Efsun’un kız kardeşi Pakize rolüne hayat veren Buse Varol Manisa doğumludur. Yüksek öğrenimini Eğitim Fakültesinde tamamladıktan sonra 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumda stajyer öğretmenlik yapmıştır. 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey Güzellik yarışmasına katıldıktan sonra tanınan güzel oyuncu ardından modellik yapmaya başlamıştır. Renkli gözleri ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Buse Varol’un liseye giden bir erkek kardeşi vardır.

Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar verince Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden özel dersler almıştır. İlk olarak Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterine hayat veren Buse Varol akabinde Arka Sokaklar dizisinde Yasemin isimli bir polis memurunu canlandırmıştır. Fakat bu projelerde beklediği ilgiyi görememiştir. Payitaht Abdülhamid Pakize karakterine hayat veren Buse Varol’un tanınması Dostlar Mahallesi dizisiyle olmuştur.

Güzel oyuncu dizideki performansı dışında ünlü şarkıcı Alişan’la yaşadığı aşkla adını geniş kitlelere duyurmuştur. İlişkilerini gözler önünde yaşayan çiftin yakında evlenecekleri konuşuluyor. 1.74 boyunda ve 55 kg ağırlığında olan Buse Varol duygusal ve eğlenceli bir kişiliğe sahip.

Payitaht Abdülhamid Pakize kim sorusunu böylece sizlerle paylaşmış olduk. Dizide saf temiz ve güzeller güzeli bir Pakize Prenses’e hayat veren Buse Varol’a yeni projesinde başarılar dileriz.

Buse Varol’un Payitaht Abdülhamid dizisinde canlandırdığı Prenses Pakize performansını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.