Payitaht Abdülhamid Parvus kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 23:09
1

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Payitaht Abdülhamid, geniş oyuncu kadrosuna yepyeni isimler daha kattı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yeni oyuncu kadrosunda Parvus karakteriyle dikkatleri çeken Kevork Malıkyan kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol almıştır? Yaşı, boyu ve sevgilisi ile ilgili tüm bilgilere haberimizde yer verdik.

Dizinin konusu yediden yetmişe herkesin ilgisini çekti. Adete tarihe bir ayna tutan proje her hafta heyecanla beklenir oldu. 3 aylık sezon tatili nihayet son buluyor ve Payitaht Abdülhamid 29 Eylül cuma günü yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Herkes tarafından merak edilen dizinin yeni karakterleri kimdir? Dizide Parvus karakteriyle dikkat çeken Kevork Malıkyan kimdir?


Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Geçtiğimiz sezon 17 bölüm yayınlanan Payitaht Abdülhamid tarihte Ulu Hakan unvanı ile anılan Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının son 13 yılını anlatıyor.

Bir dönem dizisi olduğu için oldukça maliyetli ve kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip. Kocaeli’de dev bir platoda kurulan sette çekimler tüm hızıyla sürüyor.

Payitaht Abdülhamid Parvus Kimdir? (Kevork Malikyan)

Aslen İngiliz olan usta oyuncu Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. 74 yaşında olan Kevork Malıkyan kariyer hayatı boyunca pek çok projede yer almıştır. Hollywood’da sayısız filmde yardımcı oyuncu olarak rol almıştır. yaklaşık 50 yıl yurt dışında olan oyuncu 2011 yılında bir davet üzerine Türkiye’ye dönmüştür.

Payitaht Abdülhamid yepyeni bölümleriyle 29 Eylül Cuma Akşamı TRT ekranlarında…


Payitaht Abdülhamid Dilşat Kimdir? Oynadığı Diziler, Yaşı, Boyu?


 

Comments are closed.