Payitaht Abdülhamid Söğütlü Osman Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 01:00
0

Payitaht Abdülhamid dizisinde Söğütlü Osman karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Payitaht Abdülhamid dizisi Söğütlü Osman kimdir?

Payitaht Abdülhamid dizisi 2. sezonuna girerken birbirinden ünlü oyuncuları kadrosuna dahil etti. Bu isimlerden birisi de Söğütlü Osman karakteri ile Yusuf Aytekin oldu.

Payitaht Abdülhamid Selim Paşa Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Payitaht Abdülhamid dizisi, Padişah II. Abülhamid zamanında meydana gelen olayları görselleştirerek izleyicisi ile buluştururken geçtiğimiz boyunca birbirinden ünlü oyuncuları kadrosuna dahil etti. Bazen konuk oyuncu olarak bazen de sezon boyunca dizide yer alarak dikkatleri çeken oyuncular senaryo gereği diziye veda etti.

Diziye veda edenler olduğu kadar yeni katılan isimler de oldu. 2. sezonda diziye katılan en önemli isimlerden birisi olan Söğütlü Osman yani Yusuf Aytekin‘i biz de sizler için araştırdık.

1990 yılında Ankara’da doğan oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında televizyonlarda yayınlanan Korkma dizisindeki Sencer rolü ile yaşamıştır. Daha sonra En Uzun Yüzyıl dizisinde de Osman karakteri ile karşımıza çıkan oyuncu, bu dizilerde beklediği ilgiyi görememiştir.

İrtibatı Koparmayalım dizisindeki Kalender rolünün ardından sinema filmi için teklif alan oyuncunun ilk sinema filmi Pinhan olmuştur. Filmde Fil Bahri karakterini canlandırmıştır. Ardından başka bir sinema filmi olan Sevdam Gözlerinde Kaldı’da Murat rolünü oynamıştır.

Payitaht Abdülhamid dizisindeki Söğütlü Osman rolü, Yusuf Aytekin’in en çok ünlenmesini sağlayacak olan rolü gibi görünüyor. Daha önce yer aldığı dizi ve filmlerde de başarılı bir performans sergilese de Payitaht Abdülhamid’in başarısı Yusuf Aytekin’in başarısını da arttıracak gibi görünüyor.

Siz Söğütlü Osman karakterinin rolünü nasıl buldunuz? Yusuf Aytekin’i dizide başarılı buluyor musunuz? Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

Payitaht Abdülhamid Murat Kim? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler