Payitaht Gertrude Bell (Çöl Tilkisi) Kimdir? Karakter Analizi, Gerçek Adı, Kariyeri


Güncelleme: 10 Mart 2018 : 13:34
0

ES Filmin yapımcılığında Trt1 ekranlarında izleyici ile buluşan dizisi Payitaht Abdülhamid dizisine yeni karakter giriş yaptı. Çöl Tilkisi lakaplı Gertrude Bell karakteri dizinin 42. bölümünde diziye giriş yapacak. Peki Gertrude Bell karakteri kimdir? Nasıl bir karkaterdir? Karakteri canlandıran oyuncumuz kim?

Payitaht Gertrude Bell (Çöl Tilkisi) Kimdir? Karakter Analizi

Çöl Tilkisi lakaplı Gertrude Bell, dizide Abdülhamit’in en önemli düşmanlarında Parvus ile birlikte Payitaht’ın sonunu getirmek ve Osmanlıyı ortadan kaldırmak için hainlik peşinde koşacak. Gertrude, İngiltere’de elit bir ailenin kızıdır. Ancak bağımsız bir yaşam tarzını benimsemiştir.

Payitaht Gertrude Bell Kimdir?

Dizi severler Payitaht Gertrude Bell kimdir sorusunun cevabını merak ediyorlar.  İşte karakter analizi. Gertrude Bell, Zeki, güzel ve iyi eğitim almıştır. Oxford Üniversitesi’ne kabul dilen ve okulu birincilikle bitiren bir kadındır. İlgi alanları tarih ve siyasettir. 7 dil bilmektedir ve Ortadoğu’ya ilgisi olan bir arkeolog olarak o bölgede yaşamaya devam etmiştir. Zengin yaşantıyı bırakarak kendisine bağımsız bir hayat süren Bell, Ortadoğu’da kazı çalışmaları ile kendisine bir yol çizmiştir. Bu çalışmalar onu arap dünyası ile iyi ilişkiler kurmasına neden olmuştur. 1. Dünya savaşına gelindiğinde ise İngiltere’nin ajanı olarak bölgede etkin olmaya başlamıştır. Alımlı, acımasız, zeki ve kötü bir karakteri canlandıracak olan oyuncu ise Songül Öden’dir. Payitaht Songül Öden kimdir?

Payitaht Gertrude Bell (Çöl Tilkisi) Songül Öden Kimdir?

Songül Öden 1979 Diyarbakır doğumludur. Kendisinden hariç 6 kardeşi vardır. Babası Müteahhit Bedri Öden’dir. Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü oyunculuk dalı mezunudur. Daha sonra Hacettepe Üniversitesi Şan eğitimi almıştır. Oyunculuğa ilk defa Ankara Deneme Tiyatrosunda yaşadı. Daha sonra Trabson Devlet Tiyatro’sunda ve Diyarbakır’da bir çok oyunda rol aldı. Tiyatro dışında ilk dizi deneyimi 1999 yılında Ferhunde Hanımlar dizisi ile olmuştur.

2001 yılında Vasiyet, 2002 yılında Havada Bulut ve 2005-2007 yılları arasında ise Gümüş isimli yapımlarda rol almıştır. Güzel oyuncu asıl popülerliğini ise Gümüş isimli dizi ile yapmıştır. O dönemde en çok izlenen Gümüş dizisi ile tanınmıştır. Sinemaya da ilgi duyan oyuncu Acı Aşk, 72. Koğuş ve Sınır adlı sinema filmlerinde oynamıştır.

Payitaht Songül Öden Oynadığı Diziler?

1999 – Ferhunde Hanımlar,2001 – Vasiyet,2002 – Havada Bulut,2005 – 2007 – Gümüş,2007 – Sınır,2008 – Vazgeç Gönlüm,2009 – Acı Aşk,2010 – Mükemmel Çift,2011 – 72. Koğuş,2011 – 2014 – Umutsuz Ev Kadınları,2015 – Serçe Sarayı (Tv dizisi)

[kirmizitext]Payitaht Abdülhamid Parvus kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi için tıklayınız[/kirmizitext]

Payitaht Songül Öden Gertrude Bell Resimleri?

Payitaht Songül Öden (Gertrude Bell) Videosu?