Payitaht Ne Zaman Sezon Finali Yapacak Belli Oldu 12 Mayıs Cuma


Güncelleme: 3 Nisan 2017 : 22:56
0

Payitaht Ne Zaman Sezon Finali Yapacak Belli Oldu 12 Mayıs Cuma

Trt’nin büyük ilgi gören dizisi Payitaht ne zaman sezon finali yapıp tatile girecek belli oldu. Sezonun en pahalı yapımı olan setinin kurulması yaklaşık 2.5 yıl süren Payitaht 12 Mayıs Cuma günü sezon finali yaparak tatile girecek . Yayınlandığı günlerde başka kanaldaki programlara ufak bir şans bile tanımayan dizi Reyting listelerinin ilk sırasına taht kurdu diyebiliriz.

Dizinin alt yapısı,oyuncuları çok güçlü bunun yanı sıra işlemiş olduğu dönemde yaşananlar oldukça dikkat çekici olduğu için dizi büyük ilgi görüyor. Dirilişten sonra bu yapımın da bu kadar beğenilmesi kanal için çok iyi oldu. İki dizinin de seti kurulurken ciddi anlamda bir bütçe oluşturuldu. Payitaht bu konuda Diriliş’i de geri de bıraktı. Ancak tüm bunlara değeceğinin de mesajını ikinci haftadan itiberen vermiş oldu.

Yeni sezon da bomba gibi konularla yeni oyuncularla tekrar seyircisinin karşına çıkacak olan dizinin aynı başarıyı devam ettireceğinden hiç şüphemiz yok.Kızıl sultan olarak bilinen Abdülhamit han ile ilgili bilinen yanlışlara da bi nebze ışık tutan dizinin yeni sezonunu merakla bekliyoruz. Sizin Payitaht ile ilgili düşünceleriniz neler dizide başka neler anlatılabilir yorumlarınızı bekliyoruz.