Popstar 2018 Yarışmacıları Kim?


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 20:03
3

Ekranların özlenen yarışma programı Popstar uzun bir aranın ardından tekrar izleyiciyle buluşuyor. 2018 sezonuna damga vuracak eğlence programı Popstar 2018 yarışmacıları kim? Bir ekran klasiği haline gelen şarkı yarışmasında zorlu aşamalardan geçerek rakiplerinden sıyrılmayı başaran 10 yarışmacı kim? Sesine ve yorumuna güvenen Popstar 2018 yarışmacıları kim? Heyecanla beklenen programla ilgili detaylar haberimizin devamında…

Popstar bundan 15 yıl önce Kanal D ekranlarında yayın hayatına başladı. Televizyonlarda bir ilk olan yarışma programı ekranlarda fırtınalar estirdi. İlk jüri üyeleri Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi ve Deniz Seki gibi isimlerin olduğu yarışmada birinci olan aday sms oylamasıyla belirlendi. Yapılan oylamada haftalar boyunca süren eleme sonucunda finale kalan adaylar arasında en çok oyu alan birinci seçildi. Popstar yarışması kısa sürede fenomen olmayı başardı. Şimdi ise Popstar 2018 Yarışmacıları merak ediliyor.

Popstar 2018 Yarışmacıları kimler olduğuna geçmeden önce isterseniz eski yarışmacılara bir göz atalım. O dönemlerde hafızalarımıza kazınan yarışmacılar arasında Bayhan, Abidin ve Firdevs sesleri ve yorumlarıyla kısa sürede hızlı bir çıkış yakalamışlardı. Fakat bu şöhret sarhoşluğu uzun sürmedi. Şimdilerdi hiç biri ne gündemde ne de ekranlarda. Program uzun yıllar popülerliğini korudu ve ekranlarda boy gösterdi. Fakat bir süre sonra izleyici bundan da sıkıldı. Yarışma yaklaşık 10 yıl süren bir aranın ardından 2013 yılında farklı jüri üyeleriyle tekrar ekrana geldi.

2018 yılına geldiğimizde yenilenen formatı, jürisi ve sunucularıyla Popstar tekrar yayın hayatına başlıyor. Popstar 2018 Yarışmacıları, başvurusu kabul edilen binlerce aday arasından seçilen 10 kişilik bir grup her hafta canlı yayında performansını gösterecek. Yarışmacıların birincilik için mücadele edeceği, izleyenlerin müzik ziyafeti yaşayacağı Popstar 2018 mart ayının ilk haftası ekran macerasına başlıyor.

O Ses Türkiye gibi  çıtayı üst seviyelere çıkaran bir ses yarışmasının ardından Popstar 2018 izlenir mi tutar mı bilmiyoruz. Fakat Kanal D’nin Popstar yarışmasını özellikle O Ses Türkiye aynı döneme getirmediğini düşünüyoruz. Ekranların en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal D bu yıl hiç bir eğlence programında dikiş tutturamadı. Son hamlesini yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Postar’la yapmaya hazırlanıyor. Umarız başarılı olabilir. Fakat şunu da unutmamak gerek Tv8’de yayınlanan reytingleri kasıp kavuran Survivor’ın karşısında hiç bir yarışma programının başarı gösterebileceğini sanmıyoruz.

[mavitext]Popstar 2018 Jüri Üyeleri Kim? için tıklayınız[/mavitext]

Çok yakında ekrana gelecek olan yarışmayla ilgili en çok merak edilen konu Popstar 2018 yarışmacıları kim sorusu oldu. Binlerce aday arasından türlü aşamalardan geçerek ilk 10 girmeyi başaran Popstar 2018 yarışmacıları kim? Adaylar elemelerde istediği dalda ve tarzda şarkı seçimi yapabilecek. Popstar 2018 yarışmacıları açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacaktır.

3 YORUMLAR

  1. armağanı atın da popstara yakışsın.yoksa adam proğramı saboteye gelmiş.dsahaseçmelerde saçmalıyor.meselaben çıkıyorum o jüri koltuğunu terkediyor.oldumu bu şimdi.

Comments are closed.