Refleks Yarışma Formatı Nasıl?


Güncelleme: 16 Şubat 2018 : 03:26
1

Show Tv, yepyeni bir yarışmayı izleyiciyle buluşturmak için hazırlıklarını tamamlarken, izleyenler Refleks yarışma programının formatını ve şartlarını merak etti. Yeni yarışma programıyla ilgili tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik. İşte Refleks yarışma formatı


Refleks Başvuru Formu? Nasıl Başvurulur


Show Tv, yeni ve farklı yarışma programlarını izleyenlerle buluşturmayı ilke edinmiş bir kanal olarak, 2018 sezonu için hazırladığı Refleks isimli yarışmayı ekrana getirmek için gün sayıyor. Ali Sunal’ın renkli ve eğlenceli sunumuyla ekrana gelecek yarışmada daha önce hiç rastlamadığımız çekim teknikleri ve izleyenlere görsel show yaşatacak benzersiz oyunlarıyla seyirciyi ekrana kilitleyecek. Tanıtım fragmanıyla büyük merak uyandıran Refleks yarışması aynı aile üyelerinden oluşan iki farklı takımın kıyasıya mücadelesini izleyiciye aktaracak. Reflekslerine güvenen herkesin başvurması gereken sıra dışı yarışmanın sonunda en iyi performansı gösteren takım ailesine lüks bir daire kazandıracak.

Yeni yarışma şimdiye kadar benzerine rastlamadığımız, eşi benzeri olmayan bir formatla ekrana geliyor. Tanıtım fragmanıyla oldukça merak uyandıran yarışmanın büyük ilgi görmesi bekleniyor. Tabi bir programın yüksek izlenme oranlarına ulaşması için başarılı bir formatla ekrana gelmesi yeterli değil. Yayın gününün de iyi seçilmesi gerekiyor. Detaylı bir analizin ardından en doğru gün ve saatte yayınlanacağı günün belirlenmesi önemli. Refleks yarışma formatı hakkında verdiğimiz bilgiler doğrultusunda sizlerde kendinize ve reflekslerinize güveniyorsanız mutlaka yarışmaya başvurmalısınız.

Ekranların en farklı yarışma programı Refleks, Ali Sunal’ın başarılı sunumuyla çok yakında Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Refleks Sunucusu Ali Sunal Kim? 

1977 tarihinde dünyaya gelen Ali Sunal, başarılı oyuncu merhum Kemal Sunal’ın oğludur. Babasının izinden giden Ali Sunal çok sayıda projede yer almıştır. Propaganda, Fosforlu Cevriye, En Son Babalar Duyar, Okul, Sayın Bakanım, Kanlı Düğün Kısık Ateşte 15 Dakika, Bayrampaşa, Komedi Dükkanı, Benim Annem Bir Melek, İnsanlar Alemi ve Güldür Güldür Show başlıca rol aldığı projeler.

Refleks Yarışma Formatı

Comments are closed.